Найкрутіші серіали цього червня: "Аколіт" з далекої-далекої Галактики, модний "Кайзер Карл" та "Кокаїновий готель"

Кіно та серіали
Олександр Панченко

Олександр Панченко

Кінооглядач

Кадр із серіалу "Ласун", який вийде на Netflix у червні 2024
Фото: Netflix

На які новинки покласти око цього місяця? Показуємо!

Ми вже розповідали, що будемо дивитися в червні у кіно, тож тепер настала черга серіалів! 😍 У червні побачимо “серіальні” “Зоряні війни”, нові пригоди хлопчика з оленячими рогами, довгоочікуваний другий сезон “Дому дракона” та захопливу історію легендарного модельєра Карла Лагерфельда.

ХОЧУ! склав добірку найкрутіших серіальних новинок червня 2024 року, серед яких ви точно знайдете собі щось до душі!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

"Аколіт", Disney+

4 червня. Сезон 1

Серіал "Аколіт" на Disney+
Фото: itc.ua

"Зоряні війни" повертаються - цього разу у вигляді серіалу. Взагалі, людині необізнаній дуже легко заплутатися в хронології франшизи – нагадаємо, перший фільм вийшов ще далекого 1977-го року. Так от, час і місце дії "Аколіта" - розквіт Республіки в галактиці, в якій вже заворушилася темна сила, тобто приблизно за сотню років до подій, що описуються у фільмі 1999-го року "Прихована загроза".

Отже, дівчина-падаван (Амандла Стенберг, відома за “Голодними іграм”) у парі з гуру-джедаєм (Лі Джондже) починають розслідування серії таємничих злочинів – і стикаються з тими самими темними силами… За великим рахунком, “Аколіт” - це погляд на франшизу очима "темних". Творці серіалу, серед іншого, черпали натхнення у старих фільмах сімдесятих років про бойові мистецтва. Зйомки "Аколіта" проходили в мальовничому Уельсі та Португалії.

"Ласун", Netflix

6 червня. Сезон 3

Серіал "Ласун" на Netflix
Фото: BBC

Творці серіалу повідомили, що третій сезон цього гучного серіалу виявиться, на жаль, фінальним. Нагадаємо, що “Ласун”( "Sweet Tooth" ) - це історія про хлопчика на ім'я Гас, якому судилося народитися напівлюдиною, напіволенем. Гас не один такий – такі диво-гібриди почали з'являтися на світ після того, як усю планету вразила дивна хвороба.

У третьому сезоні ми побачимо продовження пригод Гаса (Крістіан Конвері) - який після смерті батька змушений був залишити затишний притулок і вирушити в мандри, щоб знайти свою матір. Гас так само буквально одержимий цукерками і взагалі всім, що містить цукор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Кайзер Карл", Disney+

7 червня. Сезон 1

Серіал "Кайзер Карл" на Disney+
Фото: itc.ua

Кайзер Карл - так іноді благоговійно називали німецького модельєра Карла Лагерфельда. До своєї смерті у 2019-му Лагерфельд був головним модельєром будинків “Fendi” та “Chanel” - крім того, у Лагерфельда, звичайно ж, був власний будинок моди “Karl Lagerfeld”. Французький серіал "Кайзер Карл" буде присвячений періоду сімдесятих років у житті Лагерфельда - часу, коли він остаточно зміцнив свої лідируючі позиції у світі моди.

Головну роль зіграв німецько-іспанський актор Даніель Брюль, особливо відомий за фільмами “Гуд бай, Ленін! і "Безславні ублюдки". Ех, шкода в серіалі ми не побачимо кішечки Шупетт – тієї самої домашньої улюблениці Лагерфельда, якій він заповів усі свої гроші . У часи описуваних подій Шупетт, самапо собі знаменитість, ще не з'явилася світ.

"Хлопаки", Amazon Prime Video

13 червня. Сезон 4

Серіал “Хлопаки” на Amazon Prime Video
Фото: kinofilms.ua

Отже, обіцяний четвертий сезон суперуспішного американського серіалу – а обіцяли його ще 2022 року. Нагадаємо, що "Хлопаки" ("The Boys") - це історія бравої команди, яка вершить помсту. Члени команди, власне, і є ці самі “хлопаки” – вони не шкодують супергероїв, які надто багато собі дозволяють і явно зловживають своїми “супергеройськими” здібностями.

У четвертому сезоні ми знову побачимо на екрані Карла Урбана, Джека Куейда та інших. Крім того, кіномани знову матимуть задоволення бачити англійця Саймона Пегга ("Типу круті поліцейські").

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Кокаїновий готель", MGM+

16 червня. Сезон 1

Серіал "Кокаїновий готель" на MGM+
Фото: x.com/TeamDannyPino/

Сюжет цього серіалу розгортається на межі 70-х та 80-х років минулого століття в Майамі – тобто в один час і в тому ж місці, що й класичний фільм «Обличчя зі шрамом» з Аль Пачіно. На цьому подібність між “Кокаїновим готелем” та стрічкою Брайана Де Пальми не закінчуються – це історія кубинського емігранта, який починає у Штатах нове життя.

Головного героя звуть Роман Компте (Денні Піно, "Дорогий Еван Хансен") - і він не просто менеджер готелю, який одного разу назвуть "кокаїновим"...

"Дім Дракона", HBO

16 червня. Сезон 2

Серіал “дім Дракона” на HBO - 2 сезон
Фото: HBO

Другий сезон серіалу, який уже встиг стати практично культовим. Один із виконавчих продюсерів серіалу – письменник-фантаст Джордж Р.Р. Мартін, і саме на основі його книги "Полум'я і кров" знято "Дім Дракона", своєрідний приквел вже й справді культової "Гри престолів".

Нагадаємо, що події в серіалі відбуваються через 100 років після того, як об'єдналися Сім Королівств – ми спостерігаємо за тим, що ж призвело до Танцю Драконів, тобто війні за престол… У другому сезоні Танець Драконів у королівстві Вестерос буде представлений ​​у всій красі. Ми знову побачимо на екрані Метта Сміта, Олівію Кук та інших.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Чорна сирітка: Відлуння", AMC

23 червня. Сезон 1

Серіал “Чорна сирітка: Відлуння" на AMC
Фото: themoviedb.org

Цей серіал – продовження подій, викладених у п'яти сезонах науково-фантастичного серіалу “Чорна сирітка”, що стартував у 2013 році. Нагадаємо, що в тому серіалі актриса Тетяна Маслані зображала кількох жінок, схожих одна на одну як дві краплі води – одного разу вони дізналися, що насправді є клонами… За ті ролі Маслані у 2014-му номінувалася на “Золотий глобус”.

У новому серіалі ми, на жаль, не побачимо Маслані, зате помилуємося на Крістен Ріттер (“Одного разу у Вегасі”, “Пуститися берега”). Ріттер гратиме жінку на ім'я Люсі, яка повністю втратила пам'ять. Події відбуваються у 2052-му році, через 37 років після пригод героїнь Маслані.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про ймовірність появи 2-го сезону нашумілого українського серіалу “Спіймати Кайдаша”. Нещодавно одна з акторок зробила заяву з цього приводу.