"Спіймати Кайдаша": як змінилося життя і що відомо зараз про головних героїв українсього серіалу (ФОТО, ВІДЕО)

Кіно та серіали
1 981
Анастасія Жиденко

Анастасія Жиденко

Фріланс-редакторка

Як змінилися головні герої "Спіймати Кайдаша": як виглядають зараз Карпо, Лаврін, Мотря, Мелашка, Маруся та Омелько
Головний акторський склад "Спіймати Кайдаша": Мотря, Карпо, Лаврін, Омелько, Маруся. Фото: Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

Сьогодення головних героїв улюбленого серіалу мільйонів українців

У 2020 році відбулася премʼєра культової трагікомедії українського виробництва «Спіймати Кайдаша», що відзнята за мотивами відомої повісті Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сімʼя». І досі телеглядачі памʼятають драматичний сюжет серіалу, що побудований на протистоянні однієї родини та різних поколінь – батьків та дітей.

Головними героями стрічки стали Антоніна Хижняк, Віктор Жданов, Тарас Цимбалюк, Григорій Бакланов, Ірина Мак, Дарина Федина. Вони майстерно перевтілилися у своїх персонажів та професійно зіграли ролі Мотрі, Омелька, Карпа, Лавріна, Марусі та Мелашки.

Related video

Минуло 4 роки після виходу першої серії «Спіймати Кайдаша» та життя акторів змінилося. Хтось й надалі продовжує зніматися у кіно, а хтось – спрямовує свої сили на волонтерську діяльність. Як живуть герої культової стрічки зараз – розповідаємо у цій статті. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Антоніна Хижняк (Мотря)

Антоніна Хижняк - як виглядає зараз Мотря з серіалу “Спіймати Кайдаша”
Антоніна Хижняк. Фото: інстаграм

Саме роль енергійної та гострої на язик Мотрі зробила Антоніну Хижняк популярною акторкою. Серіал «Спіймати Кайдаша» – новий етап у її карʼєрі, бо раніше вона працювала тільки у сфері дубляжу.

Актор має бути гнучким – грати різні ролі і відкривати себе для кіно у різних іпостасях,
– розповіла жінка в одному з інтерв’ю.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз Антоніна Хижняк продовжує зніматися у кіно. Вона говорить про Україну та нагадує про війну, виступаючи на театральних майданчиках Європи. У повсякденному житті жінка виховує 7-річного Макса, займається спортом та стежить за правильним харчуванням. Нещодавно вона розсталася зі своїм хлопцем після 3 років стосунків.

Віктор Жданов (Омелько)

Як виглядає зараз і чим займається Омелько зі “Спіймати Кайдаша” - Віктор Жданов
Віктор Жданов. Фото: facebook.com/Віктор Жданов

Заслужений артист України Віктор Жданов зазвичай асоціюється в українських телеглядачів з образом батька. У серіалі «Спіймати Кайдаша» актор чудово увійшов у роль голови родини та доброго пияки. Віктор Жданов продовжує брати участь у багатьох кінопроєктах.

Через військові дії чоловік вимушений був постійно переїжджати. Актор зізнається, що повертатися до рідного Херсону не прагне. Він відчув себе по-справжньому вдома тільки у Києві, де й займається зараз акторською діяльністю.

Де зараз Омелько зі “Спіймати Кайдаша” і як він виглядає сьогодні - Віктор Жданов
Актор Віктор Жданов. Фото: facebook.com/Віктор Жданов

Віктор Жданов працює у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка разом з дочкою Оксаною та колишньою дружиною Оленою Хохлаткіною. Нещодавно відбувся показ драматичного серіалу про війну «Перевізниця», де актор зіграв головну роль в одному з епізодів. Також Віктор Жданов бере участь й у багатьох благодійних проєктах, публікує на сторінці у фейсбуці інформацію щодо зборів для військових.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тарас Цимбалюк (Карпо)

Карпо зі “Спіймати Кайдаша” зараз - як виглядає сьогодні Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк. Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk

На сьогодні Тарас Цимбалюк є одним з найбільш затребуваних українських акторів. Чоловік знявся у культових стрічках, таких як «Кава з кардамоном» та «Кріпосна». Після зіграної ролі місцевого хулігана Карпа у «Спіймати Кайдаша» актор почав брати участь у драматичних кінопроєктах.

За ці роки Тарас Цимбалюк змінився зовнішньо, почав регулярно відвідувати спортзал. З початком війни чоловік став волонтером і регулярно проводить збори коштів для військових.

Вільний від роботи час актор проводить разом зі своєю дівчиною Світланою Готочкіною.

Зараз Тарас Цимбалюк активно бере участь у зйомках 2 сезону серіалів «Звʼязок» та «Жіночий лікар. Нове життя». Попри це, не забуває й про персонажа Карпа, бо гастролює Україною з виставою «Наші Кайдаші».

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Григорій Бакланов (Лаврін)

Григорій Бакланов - як виглядає зараз Лаврін зі “Спіймати Кайдаша”
Григорій Бакланов. Фото: instagram.com/baklanov.gr

Після завершення зйомок серіалу «Спіймати Кайдаша» кількість прихильників Григорія Бакланова збільшилася, завдяки майстерно зіграній ролі доброзичливого та чуйного хлопця Лавріна, що наприкінці серіалу вирішує піти на фронт.

У реальному житті актор розповідає, що у разі потреби готовий воювати. Але зараз чоловік активно волонтерить, бере участь у театральних виставах, займається спортом.

Нещодавно Григорій Бакланов здивував шанувальників новиною про розлучення з Анастасією Цимбалару, яка також є актрисою, після 2 років шлюбу. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ірина Мак (Маруся)

Як виглядає зараз Маруся зі “Спіймати Кайдаша” - свіжі фото Ірини Мак
Ірина Мак. Фото: instagram.com/mak_iryna

У серіалі «Спіймати Кайдаша» Ірині Мак дісталася роль найяскравішого та найулюбленішого персонажа телеглядачів – Марусі. Сцени скандалів за її участю й досі ширяться соціальними мережами, а легендарні репліки перетворюються на цитати.

Зараз акторка працює у Київському театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра. Популярними виставами за участю Ірини Мак є «Дім», «Батько» та «З цією виставою щось не так». Зважаючи на активну акторську діяльність, Ірина Мак не забуває проводити час зі своїм сином – актором Макаром Тихомировим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дарина Федина (Мелашка)

Мелашка зі “Спіймати Кайдаша” зараз - як змінилася актриса Дарина Федина - фото
Дарина Федина. Фото: facebook.com/Дарина Федина 

Наймолодшою актрисою серед головного акторського складу у серіалі «Спіймати Кайдаша» є Дарина Федина. Її кінокарʼєра розпочалася з талановито зіграної ролі привітної юної дівчини Мелашки, дружини Лавріна. Попри її молодий вік, усі сцени за її участю були надзвичайно чуттєвими та відвертими.

Знімаючись у серіалі, Дарина Федина поєднувала свою акторську діяльність з навчанням у Київському національному університеті театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого. Зараз дівчина живе у Львові.

Станом на 2023 рік відомо, що вона працювала у Львівському академічному театрі імені Леся Курбаса. Дарина Федина активно веде сторінку у фейсбуці, але публікує загалом тільки пости зі зборами для військових.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зараз акторка не бере участі у зйомках кінострічок, але залучена до багатьох фотосесій. Вона значно змінилася після зйомок серіалу – подорослішала, її погляд став стриманішим та впевненішим. 

Мелашка зі “Спіймати Кайдаша” помітно подорослішала - свіжі фото Дарини Федини
Дарина Федина, 2023 рік. Фото: facebook.com/Дарина Федина 
Як виглядає зараз Дарина Федина - Мелашка зі “Спіймати Кайдаша” - свіжі фото
Дарина Федина зараз. Фото: facebook.com/Дарина Федина 
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нещодавно одна з героїнь серіалу “Спіймати Кайдаша” повідомила про своє весілля. Христина Федорак зізналася, що дата весілля вже призначена і нікого зі сторонніх на церемонії не буде.