Цікаві будні: куди піти у Києві на тижні з 1 по 5 квітня

Новини культури
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Київ, фото
Фото: pixabay.com

Складаймо плани на новий тиждень разом

Ось і наступив квітень! Весна біжить з неймовірною швидкістю, тож нам лиш залишається встигати насолоджуватися її днями та робити їх трішки яскравішими. Але якщо вам на думку не спадає жодної ідеї, куди піти в Києві з 1 по 5 квітня, то наша редакція прийде на допомогу та поділиться списком чудових варіантів!

Не знаєте, чим зайнятися у будні у Києві? Редакція Хочу! допоможе вам скласти цікаву програму на тиждень та розповість, куди піти у столиці. Дивіться афішу цікавих подій, які відбудуться у понеділок, вівторок, середу, четвер та п'ятницю з 1 по 5 квітня у Києві!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Куди піти в Києві 1 квітня: благодійний підпільний стендап-концерт XL

Куди піти в Києві 1 квітня
Фото: kontramarka.ua

Що: Приходьте на наймасштабніший благодійний стендап-концерт від Підпільного Стендапу, який відбудеться в Жовтневому Палаці! Основна мета цього заходу — зібрати якомога більше коштів та передати їх на конкретні потреби ЗСУ. За один вечір ви матимете змогу насолодитися такими шоу, як "Підпільний Кіноклуб", "Майже Інтелектуальне Шоу", "Розгони", "Загони", а також "Королі Крінжу". На вас чекає майже 3 години потужної комедії!

Де: Алея Героїв Небесної сотні, 1

Коли: 1 квітня, 17:30

Куди піти в Києві 2 квітня: Тиждень Українського Дизайну

Що: Для початку варто сказати, що ця подія триватиме весь тиждень. Тиждень Українського Дизайну — це найбільший в Україні мультидисциплінарний фестиваль, на якому поєднались різні напрямки дизайну: промисловий, графічний, дизайн інтер’єру, архітектура, містопланування, мистецтво, мода тощо. У програмі — понад 70 майстер-класів, воркшопів, презентацій, екскурсій, лекцій, показів та інших заходів. Події відбуватимуться по всьому Києву і кожен зможе обрати для себе найцікавіше.

Де: вулиця Лаврська, 10-12

Коли: 1-7 квітня, з 10.00 до 18.00

Куди піти в Києві 3 квітня: концерт Jerry Heil

Що: Jerry Heil закінчує тур по Україні зі своїм новим форматом виступу! Останній концерт в рамках цього шоу співачка дасть в столиці. Вас чекає унікальна атмосфера та теплі почуття, які завжди наповнюють виступи Jerry Heil.

Де: Алея Героїв Небесної сотні, 1

Коли: 3 квітня, 19:00

Куди піти в Києві 4 квітня: концерт Василь Попадюк та Papa Duke

Василь Попадюк, фото
Фото: kiev.ticketsbox.com

Що: Василь Попадюк — найвідоміший український скрипаль сучасності, а Papa Duke — супергурт справжніх професіоналів, відомих не лише на українських, а й на європейських сценах. Надзвичайне віртуозне виконання відомого скрипаля, поєднане з фантастичною музикою гурту Papa Duke, гарантують найяскравіші емоції та грандіозну атмосферу від всесвітньо відомого музиканта. Квитки можна купити тут .

Де: Алея Героїв Небесної сотні, 1

Коли: 4 квітня, 18:00

Куди піти в Києві 5 квітня: виставка фронтових фотографій Ліберових — "Лінія зіткнення"

Виставка фронтових фотографій Ліберових
Фото: kyivmaps.com

Що: Понад 150 документальних фотографій і відео, знятих Костянтином та Владою Ліберовими впродовж останніх двох років у прифронтових містах та на передовій, будуть представлені на виставці "Лінія зіткнення" , яка розпочне свою роботу 5 квітня. Серед цих знімків — "Кладовище снарядів у Харкові", "Битва за Бахмут", "Зима на фронті. Серебрянський ліс", "30 годин на нулі", "Останній штурм Да Вінчі" та інші воєнні серії.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Коли: 5 квітня

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо часто виходити з дому вам не хочеться, то можна влаштувати собі вечір чи навіть цілий день кіно. Не пропустіть наш матеріал про найкрутіші серіали квітня .