5 ознак, які вказують на те, що вам краще не нарощувати вії: ці протипоказання не можна ігнорувати

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Нарощені вії виглядають дуже ефектно, тож популярність цієї процедури цілком зрозуміла. Ви можете вибрати натуральний об'єм та вигин, щоб вони виглядали максимально природно, однак існують певні протипоказання, які не можна ігнорувати.

На порталі  ukr.media поділилися 5 ознаками, які вказують на те, що вам не варто нарощувати вії. У цих випадках ефект від процедури може бути досить несподіваним.

Трихотілломанія

Це розлад, при якому людина безконтрольно вириває волосся на собі. Зазвичай це відбувається на голові, але вії також можуть стати жертвами. А нарощені вії можуть лише посилити бажання прибрати щось зайве зі свого обличчя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фарбовані вії

Якщо ви недавно пофарбували вії фарбою чи хною, то краще відкласти нарощування на пізніше. Фарба залишає плівку на вашому волоссі, яка перешкоджає клею підтримувати штучні вії на місці. Це може призвести до відвалення нарощених вій. Крім того, після того, як фарба змиється, ваші природні та нарощені вії можуть значно відрізнятися одна від одної.

Алопеція

Алопеція призводить до повного або часткового випадіння волосся. Вії та брови також входять в цей список. Якщо у вас вже є такий діагноз від кваліфікованого лікаря, то краще відмовитися від нарощування. Замість цього вам слід зосередитися на зміцненні ваших вій та дотриманні усіх рекомендацій лікаря.

Блефаропластика

Операція по корекції форми повік також є протипоказанням до нарощування вій. Після такого серйозного втручання організм намагається відновитися, а будь-які механічні втручання можуть призвести до ускладнень. Краще зачекайте принаймні кілька місяців після видалення швів та повного відновлення повік перед тим, як робити нарощування вій.

Жирна шкіра повік

Можливо, жирність шкіри не є абсолютним протипоказанням, але варто пам'ятати, що вії на жирних повіках можуть триматися набагато гірше. Крім того, варто уникати використання маслянистих засобів для зняття макіяжу після нарощування, оскільки це може розслабити клейове з'єднання і призвести до відвалення нарощених вій.

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, яка домашня маска  допоможе назавжди позбутися чорних цяток  на обличчі. Збережіть собі цей простий рецепт!