Тріскаються губи взимку? Косметолог розповів, як боротися з цією проблемою

Догляд за обличчям і тілом
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Підтримувати свою красу взимку — завдання з зірочкою. Ми вже говорили про догляд за шкірою в холодну пору року, а тепер поділимося про те, як захистити свої губи від тріщин та зморшок.

Якщо ваші губи постійно пересихають та тріскаються, то з часом це може призвести до старіння шкіри та появи зморшок. Взимку доглядати за шкірою губ потрібно ще більш ретельно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Моніка Кіу , косметолог та пластичний хірург, опублікувала у своєму ТікТок відео, в якому поділилася таємницями краси. Вона  відповіла на питання підписника і надала корисні поради щодо догляду за губами.

Перший і найважливіший крок, щоб позбутися тріщин — це зволоження. Оскільки губи не мають сальних залоз і шкіра тут тонша, ніж на інших частинах тіла, важливо дбати про їхнє належне зволоження. Моніка рекомендує використовувати не тільки бальзами, а й звичайний вазелін.

Також важливо не забувати про щоденний догляд із SPF, оскільки губи є ніжними та потребують захисту від сонця, навіть у холодний період року. Тож не ігноруйте це правило.

Косметолог також говорить, що можна розглянути використання філерів. Якісний філер не лише надасть губам об'єму, але також забезпечить їх зволоження зсередини.

Щоб губи не тріскалися та не з'являлися зморшки довкола рота, рекомендується позбутися шкідливих звичок. Не куріть та краще не пийте напої через соломинку.

Необхідно також розглядати косметичні процедури, як хімічний пілінг і лазер. За словами косметолога, вони ефективно впливають на область навколо губ.

@drmonicakieu Replying to @aims139 ♬ original sound - Dr Monica Kieu
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також ми писали про  4 прості правила , які допоможуть зберегти молодість рук. Багато жінок про це не знають!