Догляд за шкірою навколо очей: на що звертати увагу при виборі косметичних засобів

Догляд за обличчям і тілом
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Шкіра навколо очей надзвичайно чутлива і потребує особливого догляду, особливо взимку . У цих місцях вона значно тонша, ніж на обличчі, дуже швидко втрачає еластичність і швидше старіє.

Потрібно знати, як правильно за нею доглядати та ніжно піклуватися, щоб мати молодший вигляд і попередити появу зморшок. Яким має бути правильний догляд за шкірою навколо очей, розповідає vladicom.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Догляд за шкірою навколо очей: на що звертати увагу при виборі косметичних засобів - фото №1
Фото: ezebra

На нашу шкіру мають негативні фактори викликані віком, кліматом, перепадом температур, харчуванням, шкідливими звичками та недостатністю сну.

Правила догляду за шкірою навколо очей

  1. Наносьте ваші доглядові засоби строго по масажних лініях акуратними круговими рухами.

  2. Використовуйте засоби, які тонізують. Тоніки ефективно зволожують і заспокоюють ніжну шкіру навколо очей. Засоби найкраще нанести на ватний диск і прикласти до очей на кілька хвилин.

  3. Не потрібно наносити дуже багато крему.

  4. Захищайте шкіру від впливу ультрафіолету. Користуйтеся окулярами та використовуйте протисонцеві засоби.

  5. Правильно підбирайте окуляри або лінзи, щоб не мружитися.

  6. Доглядайте за шкірою регулярно, а не час від часу, для досягнення ефекту.

  7. Завжди змивайте макіяж перед сном.  Декоративна косметика, залишена на ніч, пересушує епідерміс і пошкоджує клітини шкіри та перешкоджає відновленню.

  8. Не вмивайтеся милом. Засоби з мильною основою сильно пересушують шкіру.

Правильно підібрані доглядові засоби повинні відповідати вашому віку. Якісний косметичний засіб для шкіри навколо очей може нейтралізувати ознаки втоми, набряклість і перші мімічні зморшки. Сироватки, креми і гелі для ділянки навколо очей мають низку корисних компонентів. Наприклад пептиди забезпечують кращу еластичність й міцність шкіри. Колаген із гіалуроновою кислотою - для зволоження. Вітамін C в якості антиоксиданту й кофеїн для освітлення шкіри.

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, яких 5 помилок варто уникати при догляді за сухою шкірою. Яким чином зробити так, щоб вона не пересихала.

Головне фото: hollyskin