Що робити, аби шкіра від морозу не пекла й не червоніла? Достатньо лише двох засобів!

Догляд за обличчям і тілом
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Взимку, коли за вікном мороз, можна непомітно, але дуже суттєво нашкодити шкірі. Причому не тільки обличчя та рук, а й інших незахищених ділянок тіла. Як уникнути різних неприємних наслідків через вплив мінусових температур на незахищену шкіру, розповімо у цьому матеріалі.

Експертною думкою з цього приводу поділилася лікарка-дерматологиня Вікторія Ахтарнія . На своїй сторінці в Instagram, спільно з громадською спілкою "Твій сімейний лікар", вона розповідає , які два засоби дійсно допоможуть у захисті шкіри взимку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Що робити, аби шкіра від морозу не пекла й не червоніла? Достатньо лише двох засобів! - фото №1
Фото: instagram.com/dr_akhtarniia/

Так, за словами Вікторії, достатньо знати всього три базові правила, щоб захистити шкіру від морозу:

  1. Шапки-шоломи, балаклави та шарфи найкраще захищають від морозу. Не забувайте про рукавички - руки найчастіше страждають від низьких температур та вітру.

  2. За 20-30 хв до виходу на вулицю використовуйте колд крем. Особливо, якщо після виходу відчуваєте сухість шкіри, лущіння, печіння.

  3. Повернувшись додому, змийте колд крем та нанесіть цика-крем (якщо ваша шкіра реагує на мороз) або звичайний зволожувальний крем.

Що робити, аби шкіра від морозу не пекла й не червоніла? Достатньо лише двох засобів! - фото №2
Фото: instagram.com/dr_akhtarniia/

Важливо: вся інформація медичної тематики та інформація, що стосується здоров'я, розміщена на сайті Хочу.ua, має виключно інформаційний характер і не є медичними порадами. Будь-які поради медичного характеру, зокрема щодо прийому тих чи інших препаратів, може давати тільки фахівець. Якщо у вас виникли проблеми зі здоров'ям, зверніться до лікаря.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, чим важливий сезонний догляд за шкірою у різні пори року. Ці поради будуть корисними для тих, хто переймається за свій зовнішній вигляд і хоче мати дійсно здорову шкіру!

Головне фото: pixabay.com