Без цього - ніяк: що обов'язково має бути у косметичці кожної жінки

Макіяж
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Мало хто з жінок наважиться вийти з дому без своєї косметички. Адже так ховаються справжні скарби, які можуть зробити з сірої мишки - королеву за лічені хвилини і навіть, приховати кілька зайвих років .

Нарівні з помадою, тональною основою чи іншими важливими незамінними речами у косметичці має бути присутня ще одна косметична зброя. На думку візажистів важливою річчю для макіяжу має бути прозора пудра інформує ukr.media .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Без цього - ніяк: що обов'язково має бути у косметичці кожної жінки - фото №1

Прозора пудра допоможе справитися у ситуаціях, коли ваше обличчя блищить, а також дозволяє забрати зайвий жир зі шкіри, при цьому робить її матовою. Це особливо корисно для тих жінок, у яких шкіра схильна до жирності. Пудра абсорбує шкірний себум та зберігає матовість шкіри, надаючи їй ніжності, розповіли фахівці.

Прозора пудра є універсальним атрибутом кожної жіночої косметички, оскільки підходить до шкіри будь-якого відтінку. Крім того, вона помітно підвищує стійкість макіяжу. Особливо це актуально  на зоні чола, носа та підборіддя, де блиск шкіри особливо помітний.

Візажисти додали, що прозорі пудри можуть мати ефект зволоження, якщо в їх складі є гіалуронова кислота. Такий засіб підійде для зони під очима або шкіри, яка схильна до сухості.

Без цього - ніяк: що обов'язково має бути у косметичці кожної жінки - фото №2

Крім того, експерти порекомендували спробувати прозорі пудри з мікроблиском, які створюють ефект шкіри, яка ніби сяє зсередини.  Також цікавим варіантом є пудра з НD ефектом, яка робить шкіру матовою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про те, як уникнути розшарування макіяжу самостійно. Ваше обличчя буде виглядати ідеально протягом цілого дня.