Рідкий чи сухий? Дізнайтеся, який консилер краще вибрати жінкам старшого віку

Макіяж
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ми вже розповідали, як підібрати ідеальний консилер . Однак правила вибору цього засобу для старших жінок дещо відрізняються, адже вікова шкіра має певні особливості, через які консилер може не працювати, або створювати додаткові проблеми.

Отже, який консилер вибрати жінкам елегантного віку? Перше, про що варто дізнатися — існують три види консилерів. Сухі представлені у вигляді пудри, рідкі зазвичай випускають у мініатюрних флаконах, а кремові в невеликих баночках для крему.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Жінкам старшого віку варто одразу ж виключити зі своєї косметички сухі варіанти, адже вони не приховують недоліки, а лиш підкреслюють зморшки. Замість цього рекомендується вибирати рідкі або зволожувальні консилери.

Рідкі та кремові консилери вдало приховують пігментацію, вугровий висип та інші недоліки. А ще вони не роблять шкіру більш сухою, а зволожують її та додають свіжості.

Рідкий чи сухий? Дізнайтеся, який консилер краще вибрати жінкам старшого віку - фото №1

Вибрати консилер — лише половина справи. Його ще треба правильно нанести. Цей засіб краще за все наносити тонким шаром. А якщо недоліки все одно залишаються помітними, слід наносити другий шар та збільшувати інтенсивність відтінку. Ви можете робити це пальцями та губчастими спонжами — так буде більш натуральний ефект, або кісточкою — тоді засіб ляже щільніше.

Перед консилером варто нанести праймер, що допоможе рівномірно розподілити маскувальні засоби по шкірі та збільшити стійкість косметичного продукту. А ще не варто наносити надто багато продукту, адже це може призвести до тріщин через кілька годин.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся,  три простих кроки , які зроблять ваші вії густими та довгими. Маємо гарну новину: дорога туш для цього вам не знадобиться.