Обираємо свій колір помади в Інтернеті з першого разу: поради експерта

Макіяж
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Чимало модниць любить замовляти косметику по Інтернету. Це економить час і навіть кошти, адже онлайн, зазвичай, дешевше. Проте як обрати помаду, яка буде пасувати під обличчя? Раніше ми писали про якість цього косметичного засобу, а тепер підкажемо, як не прогадати із відтінком.

Експерти розповіли, на що звернути увагу, обираючи колір помади, пише lambre.ua. Якщо ви будете дотримуватися цих легких секретів, то з легкістю придбаєте для себе палітру найкращих відтінків. Отож, є 3 нюанси, за якими варто обирати помаду.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Відтінок шкіри

Якщо ви маєте холодний кольоротип шкіри, обирайте будь-які кольори та відтінки помади, що мають нотку синього кольору. Холодний рожевий, червоний, бузковий — бездоганні варіанти. У тренді — фуксія, ожина та прозорий блиск із білим відтінком.

Якщо у вас теплий кольоротип, беріть усе, де є нота жовтогарячого відтінку. Наприклад, червоний, помаранчевий, персиковий, рожевий, малиновий кольори — теплі. Вони будуть пасувати під вашу шкіру. Доречні кольори із золотим шимером чи блискітками.

Обираємо свій колір помади в Інтернеті з першого разу: поради експерта - фото №1

2. Колір очей

Власницям карих очей пасують червоні, ніжні рожеві, коричневі та бордові кольори помади. Якщо у вас зелені очі, беріть рубінові та теракотові відтінки. Гарно будуть дивитися і помаранчеві підтони. Володаркам блакитних очей стилісти рекомендують напівпрозорі або контрастно темні кольори. Наприклад, це може бути ніжний рожевий колір, або темний бордо. Сіроокоим пасують відтінки сливи, бордо і помади кольору нюд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Обираємо свій колір помади в Інтернеті з першого разу: поради експерта - фото №2

3. Відтінок волосся

Брюнеткам будуть пасувати помади рубінового, червоного, вишневого кольорів. Блондинкам гарно брати рожеві відтінки. Якщо блонд холодний, купуйте помаду холодних тонів, включаючи контрастну фуксію. Якщо теплий — персик, бежевий та нюд. Для русявих стилісти рекомендують винні відтінки та нюд. Рудоволосим пасуватимуть персикові, помаранчеві, ніжні рожеві та бордові помади.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Обираємо свій колір помади в Інтернеті з першого разу: поради експерта - фото №3

Раніше ми писали про консилери. Стилісти розповіли, який буде найвдалішим для жінок старшого віку.