ТОП-5 трендів у манікюрі на 2024 рік: що обрати, якщо хочеться вишуканості, ніжності або навпаки - простоти (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Модний манікюр 2024, перламутрові нігті, фото
Фото: @nixsnails

Найкрутіші варіанти модних нігтів - вже у нашому матеріалі. Обирайте те, що вам найбільше до смаку!

Красиві нігті — запорука впевненості у собі кожної дівчини. Саме від того, наскільки акуратний і загалом вдалий манікюр на ваших руках, залежить те, як вас сприйматиме оточення, адже ваші руки помічають і колеги, і родичі, і сусіди, і друга половина, і прості перехожі…

Тож надзвичайно важливо подбати про те, щоб цієї весни ваш манікюр був ідеальним - стильним, модним і красивим! А що саме зараз у моді — розповідаємо спільно з voguescandinavia.com та швецькою нейл-майстринею, засновницею модного бренду Селіною Ріден.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Градієнт нігтів “аура”

Цей унікальний нейл-арт має центральний колір, який плавно переходить в інший відтінок ближче до країв. Кольори будуть доречні будь-які, що робить цей дизайн особливо привабливим для дівчат!

Нігті під назвою “Аура” у персиковому кольорі, новий тренд 2024 року
Фото: globalfashion.ua
Нігті під назвою “Аура” у рожевому Барбі-кольорі, тренд 2024 року
Фото: globalfashion.ua

Також є більш м’які нігті, схожі за технікою виконання — так звані “рум’яні нігті”. Їх особливість у тому, що кольори тут заздалегідь передбачені — це нюдові та рожеві відтінки.

Нігті “Аура” у рожевому відтінку з перламутром, фото
Фото: globalfashion.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3D та металеві нігті

Популярності стрімко набирає металевий манікюр із футуристичним блиском.

Нігті “блиск для губ”

Наслідуючи так званий “макіяж чистої дівчини” (йдеться по мінімум косметики - ред.) та скляну шкіру, блиск для губ — це тренд, який захопить 2024 рік, вважає майстриня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Глазуровані нігті

Йдеться про перламутрові нігті або ж “глазурований пончик”, який свого часу показала світові Хейлі Бібер. Вони не втрачають своєї популярності вже декілька сезонів поспіль. Ця техніка передбачає нанесення на гель-лак спеціального порошку-втирки з металічним відблиском.

Цьогоріч такий манікюр варто спробувати у коричневому кольорі, радить експертка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що в моду увійшов також фіолетовий манікюр . Як зробити свої нігті максимально привабливими з допомогою цього кольору — показуємо на Хочу!