Фіолетовий манікюр увійшов у моду весни 2024 (ФОТО)

Манікюр і педикюр
1 961
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Фіолетові нігті, фото
Фото: instagram.com/koriazkina_nail_best/?img_index=1

У тренді цієї весни — манікюр бузкових відтінків

Нейл-майстри представили стильні варіанти манікюру в фіолетових тонах. Ці відтінки пасують жінкам будь-якого віку. Раніше ми писали про модний манікюр зі стразами , а тепер розкажемо, як можуть виглядати нігті бузкових тонів.

Фіолетові відтінки гарно виглядають на нігтях різної форми та довжини. Темно-фіолетовий пасує і для коротких нігтів, і для довгих. Ніжно та розкішно виглядають і нігті у світлих, пастельних бузкових тонах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До цього кольору доречний різний декор: квіти, блискітки, стрази Сваровські, патель і френч. Оздоблювати нігті, які поруч, можна і схожими відтінками, і контрастними. Неабияк стильно виглядатиме градієнт. До фіолетового пасують жовтий, золотий, срібний і молочний.

Манікюр фіолетового кольору гарно доповнити слайдерами чи наклейками із зображенням бузку, орхідеї та інших квітів схожих відтінків. Розкішного вигляду додадуть стрази чи блискітки.

Якщо ви любите френч, зробіть викладний і багатошаровий. Кожна дужка може мати свій фіолетовий відтінок або чітку підводку цього кольору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про стильний манікюр із блискітками. Для вас — 3 варіанти ультрамодного декору, який буде пасувати під різний стиль одягу.