Нестандартний манікюр на весну 2024 (ФОТО, ВІДЕО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Нігті у формі метелика, фото
Фото: instagram.com/moruz.dana/

До вашої уваги — добірка найгарніших нігтів на весну 2024

Нейл-майстри показали, якими можуть бути нігті. Їхній декор настільки незвичний, що потрібно приглянутися, аби зрозуміти, яка техніка використовувалася. Раніше ми писали про весняний манікюр із пателлю , а тепер покажемо нестандартний манікюр.

Для вас — добірка стильних нігтів із різним декором. Він виглядає ультрамодно і псує на весну 2024 року. Із такими нігтями можна ходити і на роботу, і на корпоратив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Запропонований дизайн незвичний та унікальний. Він пасує під будь-яку форму нігтів, тому обирайте варіанти, які вам найбільше сподобалися. А ще такі нігті підкреслять образ модниці, що б вона не одягнула: спортивний костюм, класичний одяг чи вечірню сукню.

Нестандартний манікюр відрізняється своєю вишуканістю та акуратністю. Декор довго не набридає та пасує до коротких і довгих нігтів. А ще таке оздоблення можуть носити жінки різного віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У моді — об'ємні візерунки, стрази, квіти, блискітки та патель. Усім цим можна декорувати окремо, а можна з'єднати в одну картинку. Доречний на весну як глянцевий, так і матовий фініш, які теж можна поєднати.

Раніше ми писали про манікюр зі стразами. Нейл-майстри показали, як можна стильно викласти камінчики на нігті.