Заборонені речі, які категорично не можна робити перед походом на манікюр

Манікюр і педикюр
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Перед походом до майстра манікюру потрібно уникати робити кілька речей

Раніше ми вже розповідали, які речі дратують майстрів манікюру у клієнтах до такого стану, що вони можуть відмовити у процедурі. А сьогодні поговоримо, яких дій з руками потрібно уникати перед відвідуванням салону.

Існують деякі правила, яких не варто робити перед манікюром. Це полегшить роботу майстра і не зіпсує ваш настрій. Які 6 неписаних правил потрібно уникати перед процедурою, розповідає trserial.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не знімайте самостійно старе покриття. Навіть, якщо воно вам вже не подобається, надкололося чи пошкодилося не варто знімати його вдома, адже можна пошкодити нігтьову пластину. Та й нове покриття на тонкій пластині триматиметься значно гірше.

Не варто підпилювати форму нігтів. Для скорочення часу на манікюр деякі жінки створюють форму самі, але не завжди це призводить до хороших результатів. Таким чином майстрині доведеться переробляти, що значно додасть роботі часу та може зіпсувати настрій.

Обрізання кутикули . Краще дочекатися візиту майстра, щоб не завдати собі ранок та порізів.

Самолікування проблемних ділянок. Хороший майстер завжди порадить звернутися до дерматолога. Багато клієнток самі зачищають нігтьову пластину і просять нанести декоративне покриття, щоб приховати недоліки.

Наносити живильне масло перед походом . Будь-якому майстру легше працювати з сухою кутикулою. А після процедури майстер може зробити масаж рук з олією.

Не намагайтеся прибрати зайве з-під нігтів. Під подушечкою пальця знаходиться шар шкіри, який захищає руки від попадання інфекцій і підтримує нігтьову пластину, що відростає. Максимум, можна почистити нігті зубною щіткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про тренд у манікюрі “тиха розкіш”. Він став шалено популярним та більшість жінок обирає саме його для своїх нігтів.