"Старомодні" парфуми у 2024 році: не найкращий вибір для жінок

Парфумерія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото парфум Шанель №5
Фото: lofficielbalti

Аромати, які не варто купувати у 2024 році

У колекції парфумів кожної жінки можуть бути різноманітні аромати. Адже одні купуються під впливом емоцій, інші - для окремого випадку, а є такі, які необхідні, якщо жінка слідкує за тенденціями парфумерної моди. У 2024 році варто відмовитися від ароматів, які можуть “постарити” жінку і викликають асоціації з бабусиними скринями.

Відомі стилісти рекомендують відмовитися від певних ароматів, якщо ви прагнете справити враження молодої особи. Яких парфумерних запахів варто уникати, розповідає bestlifeonline.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Технології зробили нові синтетичні аромати та комбінації ароматів можливими та надзвичайно доступними, неминуче змушуючи певні парфуми відноситись до старомодної категорії
зазначаєстиліст Анджела Фостер.

Які аромати тримати якомога далі

Гвоздика. Неважливо, любите ви цей запах, чи ненавидите - тримайтеся трохи далі від цього аромату, адже він зараз не у моді. Серед таких парфумів: Eternity від Calvin Klein і Poison від Dior.

Троянда . Аромат, який викликає ностальгію та одразу спадає на думку старенька напудрена бабуся. Класичний приклад старомодного аромату: туалетна вода Yardley London English Rose.

Деревні аромати . Складні екзотичні аромати, які стійко асоціюються зі зрілістю та великим життєвим досвідом.

Пачулі. Стилісти вважають, що це справжній приклад запаху 60-х років. Для любителів краще обрати запах з цитрусовими нотами.

Пудрові аромати . Квіткові ноти фіалки та бузку можуть спотворювати пудрові образи минулих років. Яскравий приклад старомодного аромату: Chanel № 5.

Мускусні аромати. Можуть суттєво додавати віку, навіть на кілька десятків років. Квінтесенція мускусного аромату, популяризованого в 1970-х роках: Jovan.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб не застрягнути у капсулі часу іноді потрібно змінювати навіть улюблений аромат. Обирайте аромати, які змушують почуватися щасливими, приносять задоволення та будуть корисними для психічного здоров’я.