Думка дизайнера: Андре Тан прокоментував образи зірок на червоному хіднику “Оскар-2024” (ФОТО)

Ікони стилю
1 202
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Зендея, фото
Getty Images

Український дизайнер виділив найгірші та найкращі вбрання знаменитостей на премії

Нещодавно в Голлівуду прогриміла церемонія вручення премії “Оскар”. На червоному хіднику ми бачили немало крутезних образів . Звісно, не обійшлося і без провальних суконь , які висміювали в Мережі. Однак що з приводу стилю зірок думає професіонал?  

Український дизайнер Андре Тан опублікував відео у своєму Інстаграмі, де висловив думку, щодо образів зірок. Він вирішив розповісти про вбрання, які йому сподобались найбільше, та виділити невдалі образи зірок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Серед ікон стилю премії “Оскар” Андре Тан виділив Зендею в асиметричній сукні Armani, Аню Тейлор Джой у металевій сукні від Dior, Гейлі Стайнфільд у ніжній сукні від Elie Saab, Емму Стоун в жіночному вбранні від Louis Vuitton, Кері Малліган у Balenciaga та Грету Лі в сукні від Loewe. Ці образи дизайнеру сподобались найбільше. Він назвав їх вишуканими та дуже вдалими.

Гейлі Стайнфільд, фото
Гейлі Стайнфільд, фото: Getty Images
Емма Стоун, фото
Емма Стоун, фото: Getty Images
Кері Малліган, фото
Кері Малліган, фото: Getty Images
Зендая, фото
Зендая, фото: Getty Images
Аня Тейлор-Джой, фото
Аня Тейлор-Джой, фото: Getty Images
Грета Лі, фото
Грета Лі, фото: Getty Images

А ось Марго Роббі у цікавому вбранні від Versace та Сандру Гюллер у сукні від Schiaparelli дизайнер не оцінив. За його словами ці вбрання зірок мали непоганий вигляд, однак не такий вдалий, як інші.

Сандра Гюллер, фото
Сандра Гюллер, фото: Getty Images
Марго Роббі, фото
Марго Роббі, фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щодо провальних образів, то в їх число Андре Тан відніс Джуліанну Гаф у сукні від Alexandre Vauthier, Меліссу Маккарті в сукні від Christian Siriano, Давайн Джой Рендольф у Louis Vuitton та Біллі Айліш у вбранні від бренду Chanel. “Виглядає це відверто погано” — такими словами описав образи цих зірок дизайнер.

Біллі Айліш, фото
Біллі Айліш, фото: Getty Images
Джуліанна Гаф, фото
Джуліанна Гаф, фото: Getty Images
Мелісса Маккарті, фото
Мелісса Маккарті, фото: Getty Images
Давайн Джой Рендольф, фото
Давайн Джой Рендольф, фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо ви хочете ще насолодитися модою та премією “Оскар”, пропонуємо вам переглянути нашу добірку найкрасивіших образів за всю історію існування премії. Ми розповіли про вбрання зірок, як стали культовими.