Таки пішла від принца? З'ясувалося, чому Кейт Міддлтон перестала носити обручку

Зірки
143 972
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото
Фото: Getty Images

На останньому фото, яке опублікувала принцеса, можна побачити, що на її руці немає обручки

Принцеса Уельська знову спричинила хвилю чуток про можливе розлучення зі своїм чоловіком. В Мережі вже говорять про коханку принца Вільяма . А тим часом спостережливі прихильники помітили, що Кейт Міддлтон перестала носити обручку.

Останні два місяці принцеса Кетрін перебуває на лікарняному після запланованої операції , проте вона вирішила порадувати шанувальників новим фото зі своїми дітьми до Дня матері. Користувачі Мережі були здивовані не тільки фотошопом, який неякісно використала Кейт, а й тим фактом, що на фото відсутня обручка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ця фотографія стала основою для різних конспірологічних теорій. Хтось підозрює, що Кейт Міддлтон померла. Інші шанувальники впевнені, що вона втомилась від королівських обов’язків. Є й ті, хто пишуть, що принцеса пішла від Вільяма через його роман на стороні.

Нарешті західні ЗМІ з’ясували , чому принцеса з’явилась на останньому фото без обручки. Інсайдери зауважили, що фото зробили в домашніх умовах. А, вочевидь, вдома принцеса Уельська просто не носить обручку та інші прикраси. Також варто зауважити, що принц Вільям ніколи не носить.

Кейт Міддлтон і принц Вільям, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон має повернутись до своїх обов’язків напередодні Великодня. Тож поки вона відпочиває, пригадаймо її найрозкішніші вбрання .