Пуховик, в якому матимете стильний вигляд: модний аутфіт від Меган Маркл (ФОТО)

Новини моди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Меган Маркл, яка раніше разом з принцом Гаррі відреагувала на невтішні новини щодо здоров’я короля Чарльза III, вирушила до Канади. Герцогиня Сассекська продемонструвала модний лук у біло-бежевих відтінках. Детальніше про нього - у цій статті на HOCHU.ua.

Принц Гаррі разом з дружиною Меган Маркл потрапили в об’єктиви фотографів у Канаді. Їх зафільмували під час відвідування тренувального табору Invictus Games Vancouver Whistlers 2025, що у Вістлері.

Подружжя, тримаючись за руки, піднялося на засніжену гору. Вони поспілкувалися зі спортсменами, які тренувалися на адаптивних лижах. Також принц Гаррі сам сів на них, щоб спробувати пробігтися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Меган була вбрана у кашеміровий светр кольору слонової кістки, білі вузькі джинси та світло-бежевий пуховик від Calvin Klein. Доповнювали образ герцогині чоботи з хутром від SOREL, чорна шапка-біні від Burberry та великі чорні окуляри від сонця. Своє волосся вона залишила розпущеним та зробила легкий макіяж.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, що принц Гаррі не хоче , щоб Меган Маркл писала мемуари. Таким чином він прагне уникнути ускладнення стосунків з родиною.

Фото: Getty Images