Оце так вихід! Відомі бізнесмени вразили вбраннями на передвесільній вечірці в Індії (ФОТО)

Новини моди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Марк Цукерберг та Прісцилла Чан 2024, фото
Фото: instagram.com/priscillachan

На бізнесменів чекав розкішний вікенд

Раніше ми писали, що Марк Цукерберг приїхав в Індію на розкішну вечірку сина індійського мільярдера. Згодом стало відомо, що крім нього були присутні й інші високопоставлені гості, зокрема - Білл Гейтс та Іванка Трамп.

Днями Марк Цукерберг, Білл Гейтс та Іванка Трамп прилетіли в індійське місто Джамнагар. Там відбулась триденна передвесільна вечірка Ананта Амбані та Радики Мерчант - представників двох найбагатших сімей Індії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Загалом до дому нареченого було запрошено близько 1000 гостей, на яких чекали кілька заходів, що передували святкуванню весілля пари в липні. Про це пише Daily Mail.

Місцеві ЗМІ повідомили, що гостям заздалегідь видали план на 9 сторінок. Він включав відвідування притулку для тварин нареченого та фестиваль “сліпучої романтики”. Також була запланована коктейльна вечірка на тему “Вечір в Еверленді”, на якій виступила Ріанна.

Образи гостей

Для свого виходу підприємниця Іванка Трамп обрала золоте сарі. Разом з нею були її чоловік Джаред Кушнер та дочка Арабелла.

Генеральний директор Facebook Марк Цукерберг з’явився на заході у чорному блейзері, а його дружина Прісцилла Чан – у чорній сукні з золотистими прикрасами у вигляді квітів.

Керуючий директор Microsoft Білл Гейтс обрав темно-синій костюм та чорну сорочку. Водночас його дівчина Паула Херд віддала перевагу елегантній чорній сукні з золотими прикрасами на плечах.

Білл Гейтс та Паула Херд 2024, фото
Фото: Reuters
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, більше про виступ Ріанни на передвесільній вечірці сина індійського мільярдера ми писали у цій статті . Також у ній ви можете переглянути відео з виступу артистки.