5 "НІ" в одязі до церкви на Великдень від Андре Тана: не одягайте цього на свято! (ФОТО)

Практичні поради
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Невдалий чорний образ на Великдень, фото
Колаж Хочу!

Дизайнер зібрав найбільш недоречні луки

Великдень 2024 вже на порозі, тож, розібравшись із більшістю домашніх клопотів, настав час задуматися над тим, що ви збираєтеся одягнути до церкви, коли підете освячувати пасочки 🥰 Зірковими підказками, що буде виглядати красиво і доречно, раніше ділився іменитий український дизайнер Андре Тан. А тепер ми ділимося з вами списком речей, які він вважає недоречними для походу в храм у такий особливий день року.

Що не можна вдягати на Великдень, Андре Тан розповідає на своїй сторінці в Instagram. Стиліст склав вичерпний список із 5 пунктів, на які слід звернути увагу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Великдень близько - вже 5 травня ми будемо відзначати це світле свято! ☀️ І щоб не виникало казусних ситуацій, давайте розберемося, чого ж варто УНИКАТИ при виборі пасхального образу,
— анонсує свій розбір дизайнер.

❌ 1. Одяг темних кольорів

Чорний, коричневий, сірий - залиште ці кольори для буднів - у нас все же таке світле свято ✨

❌ 2. Занадто відкритий або обтягуючий одяг

Короткі спідниці, глибокі декольте, вирізи та топи на бретельках залиште для інших випадків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

❌ 3. Яскраві принти

В цей день краще зробити вибір на користь більш спокійних і ніжних кольорів. ‍Натуральні та пастельні тканини — те, на що потрібно звернути увагу!

❌ 4. Рвані елементи та дірки

Цей одяг може здатися недоречним у таке світле свято, тому давайте без таких експериментів…

❌ 5. Занадто короткий одяг

Міні-спідниці, шорти та сукні вище коліна краще залишити в шафі, і віддати перевагу більш елегантним і стриманим образам.

А загалом дизайнер радить обирати на Великдень той одяг, у якому вам буде максимально зручно, комфортно та радісно. У це велике свято потрібно налаштуватися на хвилю позитиву й думати під час служби зовсім не про одяг!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми також ділилися найкращими варіантами хустинок на Великдень. У цій статті розповідаємо і показуємо, на чому варто зупинити свій погляд цьогоріч!