Новий тренд чи жарт? Balenciaga продає готельні капці під своїм брендом

Шопінг
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Зображення білих капців
Фото: instagram.com Balenciaga

Модний будинок Balenciaga вкотре дивує своїми речами

Один з найзухваліших та найстаріших брендів не втомлюється дивувати публіку своїми дивними новинками, які викликають справжній подив та широкий розголос. Нещодавно мережа гучно реагувала на колекцію брудного та дірявого одягу за кілька тисяч доларів, тепер настала черга капців з готелю з  власним логотипом компанії.

Модний будинок Balenciaga циклічно переживає злети і падіння, але без сумнівів рахується одним з найшикарніших будинків моди. Іноді дивний до абсурду, але завжди шалено популярний, яскравий та відомий незвичними колекціями Balenciaga вміє шокувати публіку пропонуючи здавалося б звичайні речі, наприклад капці, як у готелі, які хочеться завжди поцупити на сувеніри. На своїй сторінці в instagram капці вподобали понад 15 тис. користувачів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До колекції "Літо 2024" Балансіага випустив капці білого кольору з вишитим логотипом Deco B. Верх зручного домашнього взуття зроблений з бавовняної махрової тканини, яка зручна і м'яка та не спричиняє дискомфорту при носінні. Розмір капців збільшений, що дозволяє придбати їх на різні розміри, як для жінок, так і для чоловіків. Здається, модний дім надихається будь-якими речами. Цікаво, чого очікувати поціновувачам наступного разу. Ціна капців досі невідома, але не дивлячись на смішні коментарі мережі, деяка частина користувачів висловила бажання придбати модну річ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадуємо, раніше ми розповідали про бурхливу реакцію мережі на новинку від Balenciaga - пакет для сміття за шалені гроші. Скільки коштує така сукня і чому її появі раділи українці, читайте у нашому матеріалі.