Народний метод проти мишей зі 100% ефектом: як швидко вигнати непрошених гостей з дому (ЛАЙФХАК)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

З похолоданням на вулиці миші шукають притулку у будинку , для зимівлі і розмноження. Хоча вони маленькі за розміром, проте можуть заподіяти багато шкоди. Погризти речі, меблі, книги, попсувати запаси їжі та, що найголовніше, гризуни можуть переносити різні інфекції та віруси. Також через них у приміщенні з'являється характерний запах.

Щоб не довелося "одомашнювати" цих створінь, варто знати як з ними боротися. Дізнайтеся, що вони бояться і кілька способів, які змусять їх триматися якомога далі від вашого будинку, повідомляє pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Миша - це невеликий сірий гризун, який може виживати при температурі від 5 до 40 градусів. Живе до 4 років і за 1 рік самиця може народити до 50 мишенят.

Прогнати мишей можна без застосування хімічних засобів.

Самий безпечний засіб прогнати мишей і не допустити їх нової появи, – це використовувати запахи . У мишей чутливий нюх і вони болісно реагують на технічні та хімічні рідини.

Для відвадження можна використовувати хлорку та паливно-мастильні матеріали. З підручних засобів мишам не подобається запах оцту та ароматизаторів.

Для захисту харчових продуктів, добре використовувати трави, як у свіжому, так і сушеному вигляді:

  • кінза;

  • ромашка;

  • м’ята;

  • полин:

  • бузина;

  • коріандр.

Народний метод  для захисту горищ та підвальних приміщень, а також господарських будівель це використання рослини чорнокорінь.

З технічних засобів можна використовувати ультразвуковий відлякувач , на гризуна він діє, як сигнал тривоги на людину.

Особливою популярністю серед дачників користується пастка зі скляної банки з олією та приманкою , яку встановлюють під нахилом.

А з доступних засобів боротьби з летальним ефектом часто застосовується суміш цукру, борошна та гіпсу .

Листя папороті. Потрібно розкласти листя папороті. Розкласти папоротники зеленими папоротники, вони засохнуть і так лежатимуть всюди до весни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім неприємних для мишей запахів , існує ще один хороший спосіб боротьби з гризунами. Заведіть кішку , але при умові, якщо не маєте алергії на шерсть.