Засіб, який знайдеться у будь-якій ванній кімнаті, за лічені хвилин поверне шкіряним черевикам новий вигляд

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Шкіряне взуття, фото
Фото: miraton.ua

Від потертостей не лишиться і сліду

Не секрет, що навіть дуже якісне взуття з часом втрачає товарний вигляд і потребує “реанімації” . Якщо помітили потертості на своєму шкіряному взутті, не засмучуйтесь — у нас є крутий лайфхак, який допоможе вирішити проблему за лічені хвилини! Більш того: це надзвичайно бюджетний спосіб, який точно вас підкорить своєю простотою.

Хитрим способом повернути новий вигляд шкіряній парі ділиться pixelinform. Все, що нам потрібно — зубна паста, м’яка ганчірка та вологі серветки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як прибрати потертості на шкіряному взутті в домашніх умовах: лайфхак із зубною пастою

Насамперед взуття потрібно гарно вимити і висушити. Далі нам знадобиться невелика кількість будь-якої зубної пасти (приблизно горошина, але може знадобитися і більше). Засіб для чищення зубів треба нанести на поверхню шкіряного взуття і за допомогою сухої м’якої ганчірки відполірувати проблемні місця. Після цього протираємо все вологими серветками.

Після цих нескладних дій від потертостей не залишиться і сліду! А щойно проблема повернеться після носіння улюбленої — повторіть процедуру “оновлення”, адже зубна паста дає всього лиш візуальний ефект, який з часом стирається (у прямому сенсі цього слова).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми ділилися суперлайфхаком, який допоможе швидко прибрати сморід з кросівок . “Пахуче” взуття після цього дійсно пахнутиме — причому досить приємно!