Про цей спосіб знають одиниці: звичайна крейда легко вирішує популярну проблему з холодильником

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка закриває ніс від запах
Фото: ctrs.com

Крейда може допомогти розв'язати популярну проблему холодильника

Холодильник переповнений різноманітними стравами та продуктами. Тому досить часто у ньому можуть з’являтися неприємні запахи , яких досить важко позбутися.

Не завжди вдається тримати все у холодильнику герметично запакованим. Продукти починають псуватися, залишки їжі чи пролита рідина починають неприємно пахнути, тому холодильник потрібно часто мити, щоб позбутися запахів. Прибрати запахи всередині холодильника можна дієвими народними способами, розповідає glavred.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Передусім, потрібно визначити та прибрати джерело неприємного запаху, адже сморід швидко заполонить простір навколо. Далі відключити техніку від мережі, вийняти весь вміст і гарно помити стіни та полички. Далі провітрити холодильник. Тоді повернути продукцію на місця і ввімкнути його назад.

Якщо у холодильнику далі відчувається неприємний аромат, просто покладіть на кожну поличку 2-3 шматочки крейди. Вона швидко поглине усі запахи і додасть повітрю свіжості. Також періодично можна класти крейду з метою попередження появи неприємних запахів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як зберігати пластикові контейнери, щоб у них не було запаху. Для цього способу потрібно насипати лише один інгредієнт у кожен контейнер.