Стильні фотозони для 8 Березня: доступні ідеї для гарних світлин (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Яку фотозону обрати на 8 Березня
Фото: instagram.com/pink_studio_od/

До вашої уваги — круті ідеї для фотозони на 8 Березня, які легко зробити своїми руками

Чимало жінок люблять влаштовувати на 8 Березня фотосесії. Навіть якщо не замовляється професійна зйомка, модниці фотографують одна одну на фоні гарної стіни або квітів. Раніше ми писали, як модно сервірувати стіл та викладати на нього серветки зі столовими приборами, а тепер покажемо ідеї для фотозони.

У тренді — нестандартні сюжети, ніжні та контрастні кольори, тематичні надписи і блискітки. Завжди стильно виглядають повітряні кульки, паєтки та легка напівпрозора тканина. У тренді органза, фатин і сітка плісе.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не виходять з моди і тематичні сюжети. Гарний вигляд має штучне весняне дерево із підсвіткою, романтичні подушечки і свічки. Нестандартний вигляд фотозоні дають декоративні квіти гігантських розмірів. Їх можна зробити із фоамірану чи органзи.

Обирайте кольори для фотозони, які вам найбільше подобаються. Під гаму відтінків підберіть відповідний гардероб, аби вас було гарно видно на основному фоні, а деталі візуально не губилися в руках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як легко і дешево оновити інтер'єр в будь-якій кімнаті. Експерт розповів 5 деталей, які можуть стильно змінити вигляд зали чи кухні без капітального ремонту.