У що посадити  розсаду: розглядаємо найкращі варіанти

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Ми ділились цікавим лайфхаком для розсади, для якого слід зібрати тетрапаки . Тепер розповідаємо про найкращі методи облаштування, які користуються популярністю у дачників.

Про особливості їх використання розповіли на ProstoWay . Це, мабуть, найзручніші методи вирощування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Торф'яні горщики

Вони прості у використанні. Розмістіть горщики на піддоні, заповніть субстратом і посійте насіння. Горщики підходять для більшості культур, таких як томати, перець, баклажани, капуста, огірки та інші.

Пластикові горщики

У них можна вирощувати практично будь-які культури. Важливо обирати розмір горщика, що відповідає потребам рослини. Пластикові горщики можна використовувати повторно.

Торф'яні таблетки

Цей метод найкомпактніший. Таблетки та сіянці в них легко транспортувати та зберігати. А ще дуже зручно пересаджувати. Достатньо зняти сіточку перед висадкою, щоб коріння розрослося. Торф'яні горщики та таблетки екологічні, вони розкладаються в ґрунті.

Лотки та касети

Ці розхідники дозволяють компактно розмістити розсаду. Прямокутна форма та оптимальна висота бортиків зручні для догляду.

Обираючи, в чому висадити розсаду,візьміть до уваги:

  • розмір та тип рослини

  • матеріал

  • кількість розсади

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дотримуйтесь інструкцій виробника при використанні торф'яних таблеток та лотків. Також ми розповідали про особливості пікірування розсади .