Коли та як посіяти редиску, щоб врожай був королівським: поради досвідчених дачників

Сад і город
Марія Дума

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

редиска на городі
Створено за допомогою ШІ / Для гарного врожаю редиски

Секрети рясного та смачного врожаю редиски

Ми розповідали, що потрібно посадити біля огірків , щоб отримати розкішний врожай. Ще один овоч, який пора висівати - редиска. 

Це дуже популярна культура, яку можна вирощувати протягом усього сезону. Щоб отримати рясний та смачний урожай, важливо знати кілька правил його сівби та догляду. Разом із порталом “На ПЕНСІЇ” розповідаємо детальніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли сіяти редиску

Найкращий час для сівби редиски – кінець березня та початок квітня. Редис можна сіяти в кілька етапів, щоб мати свіжу протягом усього сезону. Завдяки стійкості до заморозків, редис можна сіяти навіть під агроволокном при температурі +2-3°C.

Як висівати редиску

Висівайте насіння на відстані 8-10 см одне від одного. Глибина ідеальної борозенки становить 1-2 см. Перед посівом зволожте ґрунт.

Як доглядати за сходами

Прорідіть сходи, коли з'являться перші листочки. Залишайте між рослинами не менше 4 см. Регулярно прополюйте та розпушуйте ґрунт. За можливості поливайте редис двічі на день – вранці та ввечері. Уникайте надмірного поливу, щоб редис не потріскався.

Для підживлення редиски використовуйте настій курячого посліду або коров’яку. При нестачі калію рекомендується посипати рослину та ґрунт деревним попелом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Завдяки цим простим порадам ви зможете виростити смачний та корисний редис на своїй грядці. Також ми розповідали, як кроти можуть допомогти дачникам .