День єднання 2024: патріотичні привітання українською мовою

Усі свята
Ірина Майстренко

Ірина Майстренко

Журналістка

Після свята День Валентина Україна відзначає дату ще більш важливу й актуальну для нашого суспільства, тим паче в момент, коли країна відбиває атаку російських окупантів. 16 лютого — День єднання, з чим ми і пропонуємо вам привітати рідних і друзів.

Історія дати нагадує нам про події зими 2022 року. День єднання з'явився 16 лютого 2022 року за Указом Президента України. Цьому передували попередження світових розвідок про можливе повномасштабне вторгнення росії в Україну (називалася дата — 16 лютого). Щоб консолідувати суспільство, було ухвалено рішення про встановлення дати, що нагадує і закликає до об'єднання перед обличчям серйозної загрози.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Володимир Зеленський встановив нове свято "з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість...". Про це йдеться в Указі № 53/2022 від 14 лютого 2022 року. Традицією святкового дня є підняття державного прапора, проведення тематичних заходів та всіляке привернення уваги до важливості об'єднання.

з днем єднання картинки

З Днем єднання: красиві привітання 

Сьогодні перед Україною, як і раніше, стоять серйозні виклики і нам потрібне єднання як ніколи. Тільки всі разом, рухаючись в одному напрямку, працюючи заради перемоги, ми швидше здолаємо ворога. А просто зараз потрібно привітати сім'ю та друзів із Днем єднання і нагадати, що незважаючи ні на що, ми маємо бути єдині та потужні. Сильні патріотичні побажання українською мовою — далі.

***
Дорогі українці, від щирого сердца вітаю з Днем єднання України! Це свято символізує те, що ми — потужна нація і жодні вороги не зможуть ніколи нас розділити. Які б негаразди нас не чекали, давайте не будемо про це забувати.

***
Щиро вітаю з Днем єднання, святом, яке символізує нашу незламну духовну силу та об'єднаність. Нехай цей день наповнений взаєморозумінням та підтримкою!

***
У День єднання України бажаю нам усім здорового прагматизму і щирої віри для побудови економічно незалежної та соціально відповідальної держави. Саме нашому поколінню відведено цей важливий історичний шанс. Не упустімо його і цінуймо час, у який живемо. Пам'ятаймо та шануймо наших національних героїв. Молімо Бога за тих, хто віддав своє життя за Україну і зробімо все для того, щоб їхня велична благородна мета не перетворилася в ілюзію. Зичу Вам щастя, добробуту та злагоди в родинах. Слава Україні! Героям Слава!

***
З Днем єднання! Вітаю зі святом усіх, хто стійко дає відсіч окупанту, на передовій і в тилу. Ніхто і ніколи не забере у нас нашу свободу, волю, батьківську хату, рідну землю і мову! В єдності — наша сила! Порітеся — поборете!

***
Дорогі друзі, з Днем єднанняі! Нехай спільність наших історичних коренів посилює нашу волю до перемоги, миру, процвітання та розвитку. Вітаю зі святом!

***
16 лютого — день, коли ми вшановуємо спадщину та ідеали єдності нашої держави. Нехай цей день принесе вам радість, щастя та нові звершення. Вітаю з Днем єднання!

***
Сьогодні ми відзначаємо день, коли мільйони сердець об'єднуються в єдність нації. Нехай наша єдність буде непохитною, а мир та гармонія будуть завжди на наших землях. Вітаю з Днем єднання 2024!

Картинки з Днем єднання

Красиві листівки з Днем єднання ви можете завантажити на цій сторінці і відправити близьким у соцмережах.

з днем єднання 2024
День єднання картинки
з днем єднання
День єднання листівки
День єднання привітання
з днем єднання листівки
День єднання
День єднання 2024

Вітаємо з Днем єднання!

Також вам може бути цікаво: Коли Великдень 2024 року — чи буде він раннім або пізнім, дізнайтеся в нашому матеріалі за посиланням.

Фото: www.canva.com, telegraf.com.ua, nv.ua, tsn.ua