Сильні молитви за прощення гріхів, які обов'язково слід прочитати 17 березня

Усі свята
2 497
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото жінка молиться
Фото: kartinkі

Молитви, які потрібно читати в Прощену неділю

У Прощену неділю важливо попрохати у рідних, знайомих і Господа прощення, за всі гріхи, які були скоєні протягом року. У цей день всі слова, які ідуть від щирого серця будуть обов’язково почуті і прощені.

Важливо не лише прохати вибачення і молитися у цей день, а й щиро пробачати людям їхні вчинки та слова. У Прощену неділю ви можете сходити до церкви або читати молитви вдома. Ми розповімо, які молитви необхідно читати у Прощену неділю та як робити це від душі, щоб вони були неодмінно почуті.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли читаєте молитву, не лише просіть про бажання чи допомогу, а й завжди дякуйте. Молитву читайте вголос, від душі у тиші і спокої, а по закінченню - тричі перехрестіться.

Які молитви читати у Прощену неділю

Молитва про прощення гріхів 

Милостивий Бог, прости,

І гріхи відпусти мені,

Як і я прощаю людям,

Так і мені прощення буде.

Дай мені, Боже, доброти,

Щоб я була такою, як Ти.

Допоможи мені всіх прощати,

Всі закони виконувати.

У Прощену неділю

Дай мені Боже благословіння!

Друга молитва

Спаситель, навчи мене пробачити від щирого серця всіх, хто мене образив. Я знаю, що не маю права на помилування, що не можу стати перед Тобою з почуттями ворожнечі, яка криється в моїй душі. Зачерствіло моє серце! Немає в мені любові! Допоможи мені, Господи! Молю Тебе, навчи мене пробачити ображаючих мене, як Сам Ти Бог мій, на хресті пробачив ворогів Твоїх! Амінь.

Прощена неділя 2024 налаштовує вірян на початок Великого посту. Перед важливим періодом християни завжди просять пробачення один в одного та перед Богом. Цього дня важливо насправді хотіти отримати від Всевишнього поблажливість благодаті у вигляді прощення гріхів. Господь Бог прощає всіх і відпускає гріхи, але тільки тим, хто показує йому своє щире бажання отримати прощення, тверду віру та відсутність лихих помислів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як правильно постити у Великій піст. Щирі думки, помисли і слова - це основа посту, а обмеження у їжі дає силу відкрити серце духовному.