Весняний Микола за новим стилем: прозові та відеовітання — українською

Усі свята
699
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Янголя тримає квіти, картинка
Фото згенероване за допомогою ШІ, ХОЧУ

Публікуємо прозові привітання та відео з нагоди Дня ангела Миколи

У 2024 році День весняного Миколи Чудотворця припадає на 9 травня. З нагоди іменин вітаємо усіх власників цього імені та бажаємо миру, достатку і щастя. Для вас — прозові та відеовітання.

Із 1 вересня 2023 року українці перейшли на новоюліанський календар. Чимало свят змінили свою дату. Це торкнулося і весняного Миколи, який раніше відзначали 22 травня. Нині День ангела припадає на 9 число.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Янголя, картинка
Фото: 24 Канал

Привітання — українською:

Щиро вітаю тебе з Днем ангела! Нехай цей день буде для тебе справді глибоко радісним і наповненим Божою присутністю! Бажаю тобі завжди з посмішкою зустрічати новий день. Нехай всі мрії збуваються, а віра в краще супроводжує тебе по життю.

***

У цей особливий день, коли ангели літають навколо, бажаю тобі, Миколо, здоров'я, щастя і невичерпної енергії. Нехай кожен момент життя буде як мудра настанова, а кожен випробування — можливість зрости. Нехай твій ангел-охоронець завжди веде до світла та успіху.

***

Миколо, з Днем Ангела! Нехай цей день буде для тебе часом нових початків і мудрих рішень. Нехай ангел-охоронець завжди надихає тебе на великі справи і відкриває нові горизонти. Пам'ятай, кожен день — це нова можливість для здійснення мрій. Бажаю мудрості і спокою в серці!

***

Вітаю Миколу з іменинами! Нехай цей день буде наповнений світлом і теплом. Нехай кожен твій крок супроводжується ангельською опікою, а серце наповнюється радістю та любов'ю. Бажаю тобі бути в мирі, багатстві та мати взаємне, щасливе кохання!.

***

Із Днем ангела, Колю! Нехай він принесе в твоє життя лише радість, щастя і нові світлі почуття. Будь завжди щасливим і коханим!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про День вишиванки. Для вас — цікаві факти про цю дату, які не залишать байдужими.