Щоб потрапити точно в ціль: красиві слова, якими можна освідчитися в коханні

День Валентина
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

День Святого Валентина це свято романтики і справжніх почуттів. Якщо ви обрали цей день, щоб освідчитися у коханні, потрібно продумати все до найменших дрібниць.

Багато фільмів, книг, вистав описують почуття з усією правдивістю. Проте слова сказані вами, кохана людина оцінить і запам'ятає на все життя. Хочу розповість, як правильно освідчитися та які слова підготувати, щоб у відповідь почути лише чітке "ТАК".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Щоб потрапити точно в ціль: красиві слова, якими можна освідчитися в коханні - фото №1

Робити освідчення - це оголити перед людиною свою душу. Існує кілька важливих моментів, які не можна залишати поза увагою.

  1. Правильно обирайте час для освідчення. Зауважте, щоб людина не поспішала, була у гарному настрої та не зосереджувалася на роботі у відповідний момент.

  2. Слова від серця. Намагайтеся промовляти щиро, з любов'ю та уникайте банальних, пишномовних слів.

  3. Вдало обирайте момент. Не варто робити освідчення в публічному місці, серед публіки, навіть, якщо ви впевнені у відповіді. Краще робити це в інтимних обставинах, наодинці.

  4. Більше романтики. Ніжність, турбота, приємні слова, обійми та багато поцілунків. Придбайте великий букет квітів, запаліть ароматичні свічки, замовте повітряні кульки, приготуйте вечерю. Або ж організуйте чудовий вечір в улюбленому ресторані, де тихо і спокійно зможете сказати три чарівних слова.

Слова, перед якими неможливо встояти

***

Ти — моя друга половинка, без якої я не уявляю свого життя.

***

Можливо, я не надто красномовний, але скажу одне і найголовніше — ти прекрасна!

***

Поруч з тобою я завжди відчуваю себе справжнім чоловіком!

***

Щоб потрапити точно в ціль: красиві слова, якими можна освідчитися в коханні - фото №2

Ти потрібна мені як повітря. Без тебе я не можу прожити жодного дня.

***

Я завжди дякуватиму світу. що зустрів тебе на своєму шляху.

***

Ти - моя половинка, тому я хочу бачити тебе кожного дня і докладатиму зусиль, щоб зробити тебе найщасливішою на світі.

***

В житті кожного завжди повинне бути натхнення, і раніше у мене його не було. Як добре, що я зустрів тебе, моя чарівна муза!

***

Сказати в компліменті, що ти незрівнянно красива, це все одно, що нічого не сказати. Тому що твоя краса не просто незрівнянна і не просто засліплює, вона просто зводить мене з розуму!

***

Є люди, з якими не хочеться розлучатися навіть на мить.
Вони як наркотик: чим більше їх дізнаєшся, тим менше шансів про них забути.
Таких людей хочеться осягати, у них хочеться розчинятися.
Вони полонять серця і захоплюють розум.
Таких людей мало, але все ж таки вони є.
Для мене така людина ти!
І я тебе дуже люблю!

***

У мене змінилося, абсолютно все, відколи ти з’явилася в моєму житті! Я зрозумів, що ти найкраща, і мені, крім тебе, вже ніхто не потрібен. Мені завжди хочеться бути з тобою. Дивитись у твої очі, тримати тебе ніжно за ручку, цілувати та говорити як сильно я люблю тебе. Моє кохання з кожним днем ​​все сильніше і все важче бути без тебе, адже моє життя набуває сенсу лише тоді, коли ти поруч. Ти назавжди в моєму серці.

***

Я люблю тебе, і мені хочеться, щоб про це знав увесь світ,
але водночас це була наша маленька таємниця.
Я хочу читати тебе, як відкриту книгу, але водночас
намагатися розгадати той секрет, що захований у тебе всередині.

***

Я хочу виглядати в твої бездонні очі все життя, я готовий потрапити в рабство до тебе, я хочу присвятити свій час виконанню твоїх бажань, щоб бачити твою радість і чути твій сміх. Я готовий покласти до твоїх ніг своє життя і не хочу бачити поряд із собою інших жінок. Тому що люблю тебе, і це незворотно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Слова, які йтимуть від самого серця стануть найкращими привітаннями . З уст коханої людини вони лунатимуть, наче музика. Головне. не забувайте говорити теплі, щирі слова кожного дня, а не лише у день Святого Валентина.