Розгніваєте Дракона! Дізнайтеся, які кольори ні в якому разі не можна одягати на Новий рік 2024

Новий рік і Різдво
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Все ближче новий рік. Про модні образи для цієї особливої ночі ми вже писали, а в цьому матеріалі розкажемо, яких кольорів в одязі краще уникати на святкуванні Нового року 2024, аби не відлякати покровителя Зеленого Дерев'яного Дракона.

Святкування Нового року пов'язане з численними традиціями та віруваннями, одним з яких є вибір правильного кольору для святкового вбрання. З урахуванням культурних звичаїв та символіки важливо знати, які кольори слід уникати у Новий рік 2024 і які можуть відлякати Дерев'яного Дракона.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які кольори не можна одягати на Новий рік 2024?

Попри популярність чорного кольору у світі моди, про нього краще забути у цю новорічну ніч. Оптимістичний та енергійний Дракон не оцінить такого стриманого відтінку й не буде піклуватися про ваш добробут.

Також слід уникати темно-коричневого, темно-жовтого та синього кольорів. Дракон відомий своєю запальною енергією та оптимізмом, тож такі стримані та спокійні кольори йому не сподобаються.

Щоб 2024 рік пройшов успішно та щасливо, варто обирати яскраві червоні, жовті, золоті, сріблясті та білі кольори. Дракон, який обожнює святковість та багатство, точно оцінить такий вибір і посприяє, щоб цей рік був чудовим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також на днях Pantone визначили головний колір 2024 року . Дізнайтеся, що це за відтінок та чому обрали саме його.