Заряджайся романтикою: 5 книг про кохання, які варто прочитати до Дня закоханих

Особистісний розвиток
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Раніше ми ділилися добіркою найпопулярніших українських художніх книг 2023 року. Тепер пропонуємо ознайомитися з добіркою книг про кохання. Погодьтеся, саме те, що потрібно напередодні Дня святого Валентина.

Якщо ви любите романтику й читати книги, то чому б це не поєднати? Тим паче, що сьогодні книжковий ринок пропонує багато книг про кохання як від українських авторів, так і від іноземних.

І щоб ви не витрачали час на пошуки, у цій статті ми зібрали для вас 5 книжок, які можна почитати напередодні Дня закоханих.

“Час для кохання” Голлі Вільямс

Три історії кохання, але в різні проміжки часу - в 1947, 1967 та 1987 роки. Незмінними є лише головні герої, які народилися в один день. Коли б вони не зустрілися - їм 20 і вони до нестями закохуються одне в одного. Проте щось постійно стає на заваді їхньому щастю і головним героям доводиться постійно між чимось обирати.

Заряджайся романтикою: 5 книг про кохання, які варто прочитати до Дня закоханих - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

“Гіпотеза кохання” Алі Гейзелвуд

Олівія Сміт - біологиня, яка мріє про докторський ступінь. І щоб найліпша подруга нарешті перестала її діставати щодо стосунків з чоловіками, дівчина вирішує знайти хлопця, який вдаватиме любчика. Та згодом Олівія помічає, що її обранець вельми привабливий, розумний та чуйний…

Заряджайся романтикою: 5 книг про кохання, які варто прочитати до Дня закоханих - фото №2

“Коефіцієнт поцілунку” Гелен Хоанг

Через синдром Асперґера Стеллі важко заводити знайомства й налагоджувати стосунки з чоловіками. Тож одного дня вона знаходить красунчика зі служби ескорт-послуг, на ім’я Майкл, який має допомогти їй опанувати науку любові.

Заряджайся романтикою: 5 книг про кохання, які варто прочитати до Дня закоханих - фото №3

“Квартира на двох” Бет О’лірі

Тіффі та Леон винаймають одну квартиру на двох з суворою умовою: сусідам можна перебувати в ній лише в різний час. Так, дівчина працює вдень, хлопець - вночі. Вони ніколи не бачилися. Та раптом виникає потреба в листуванні, завдяки якому зав’язується дещо більше, ніж дружба.

Заряджайся романтикою: 5 книг про кохання, які варто прочитати до Дня закоханих - фото №4

“Іспанський любовний обман” Елена Армас

Каталіна планує поїздку до Іспанії на весілля сестри. І тут починаються проблеми: її рідня чекає на знайомство з “американським бойфрендом”, з яким вона вже встигла розійтися. Тож дівчина вирішує збрехати та замінити колишнього іншим. Допомогти їй зголошується колега, з яким у Каталіни напружені стосунки.

Заряджайся романтикою: 5 книг про кохання, які варто прочитати до Дня закоханих - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про ТОП-3 книги для затишного зимового вечора. Візьміть собі на замітку !

Фото: vikna.tv