ТОП-3 книги для затишного зимового вечора

Особистісний розвиток
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Зима — пора довгих вечорів, оскільки сонце сідає раніше, і з'являється більше вільного часу. Аби морозні будні стали затишнішими, на почім прийдуть цікаві книги. Раніше ми писали про звички багатих людей, які притягують успіх, а тепер розкажемо, що варто почитати ввечері.

До вашої уваги — добірка корисних книг, які покращать настрій та будуть корисними для кожної людини, пише  life.24tv.ua. Починайте з тої, яка вам найбільше до вподоби за описом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

"Там, де співають раки" Делія Оуенс

Автор поєднала драму та детектив у цікаву книгу, яка прочитається на одному диханні. Для когось написане асоціюється із розповіддю про самотність, для когось — про усвідомлену особистість, яка усамітнилася, аби відділити себе від світу. Історія про дівчинку, яка обрала жити серед боліт, вражає її характером і силою волі.

ТОП-3 книги для затишного зимового вечора - фото №1

"Тривожні люди" Фредерік Бакман

У книзі описується все, що тільки можна поєднати на сторінках. Тут і про складні будні дорослих, і про дітей, які не знайшли сенс життя та не вміють приймати своє тіло. Кожен сюжет, коротко описаний автором, унікальний та неповторний.

ТОП-3 книги для затишного зимового вечора - фото №2

"Місто дівчат" Елізабет Гілберт

У цій книзі написаний величезний лист для молодої жінки — від літньої. Події описуються у Нью-Йорку, 40-ві роки. Автор натякає про фемінізм, проте настільки грамотно сховавши його між рядків, що в сюжеті жодна із героїнь не турбувалася за свої права. Жінки просто “начхали” на соціальні стереотипи і живуть, як хочуть, неначе ззовні ніхто їх ні в чому не обмежує.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
ТОП-3 книги для затишного зимового вечора - фото №3

Раніше ми писали про важливі навички, які знадобляться, де б ви не опинилися. Для вас — 10 вмінь, які ви повинні засвоїти.