Як знайти друзів, коли ти доросла людина? 5 порад, які в цьому допоможуть

Психологія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Три веселі подруги фото
Фото: unsplash.com

Нові друзі — це чудово, головне, розуміти, як їх зустріти

Завести друзів у дорослому віці може бути не так просто, як здається. Але, все ж таки, досить реально. Як? Читайте в нашому матеріалі.

Як заводити друзів в дорослому житті: дієві поради

Дружба потребує такої ж роботи, як і стосунки. Та і зустріти гарного друга не завжди буває просто. Особливо, коли доросле життя перетворюється на замкнене коло з роботи та дому. Але, все ж таки, існують способи, які можуть допомогти не тільки зустріти нових та цікавих людей, а й побудувати з ними справжні дружні стосунки, пише betterup.com . Видання поділилося порадами, які в цьому допоможуть.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отже, спершу погляньмо правді в очі: заводити нових друзів - це означає рости. Будьте готові дивитися на нові дружні стосунки як на нове зростання для того, ким ви є як особистість. Важливо усвідомлювати, що нові друзі також можуть розширити ваші перспективи, допомогти вам зростати як особистості та кинути вам виклик. Після цього можна переходити до наступних кроків.

Будьте готові докласти зусиль

Друзі не з'являються по клацанню пальців. Треба бути готовим вийти за межі зони комфорту та докладати зусиль до того, щоб знайти їх. І ще - проявити ініціативу. Якщо дівчина, з якою ви постійно зустрічаєтеся під час прогулянок з собаками, здається гарною кандидатурою на посаду подружки, то чому б не запропонувати їй сходити випити кави?

Будьте готові спробувати щось нове 

Знайомство з новими друзями в дорослому віці часто пов'язане зі спробами спробувати щось нове. І так само, як і докладати зусиль, пробувати щось нове може бути страшно. Але відкиньте страхи - якщо нова справа не порушує закон та не несе загрози для життя, то чому б не спробувати.

Знайомтеся з друзями друзів

Подумайте про давно знайомі компанії, в яких ви могли б зустріти нових людей. Швидше за все, там знайдеться друг друга, який перебуває у такій самій ситуації, як і ви. І, дуже вірогідно, що у вас буде багато спільних інтересів та тем для того, щоб зав'язати дружбу.

Запишіться до спортзалу 

Один із способів познайомитися з людьми - це записатися до спортзалу на групові заняття. Наприклад, якщо вам дуже подобається йога, ви можете записатися в студію йоги, щоб познайомитися з людьми, які також поділяють ваші інтереси. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Приєднайтеся до книжкового клубу 

Шукати друзів в книжковому клубі - теж гарна ідея, адже у вас вже є спільні інтереси, а під час обговорень творів можна буде зрозуміти, хто з учасників клубу вам цікавий.

Раніше ми розповідали про те, що таке ангедонія . І ділилися способами, які допоможуть перемогти цей стан.