Новорічний корпоратив - не те місце, де можна розслабитись: що одягнути та як поводитися на такій вечірці

Бізнес та гроші
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Корпоративна новорічна вечірка - це чудова можливість налагодити стосунки з колективом і чудово провести час у компанії. Але потрібно врахувати всі важливі моменти, щоб не осоромитися і не підшуковувати іншу роботу опісля свята.

На корпоративному заході ви маєте чудову можливість показати себе з найкращого боку і залишити про себе лише хороші спогади. Як поводитися, щоб не стати причиною для обговорення, розповідає jak.koshachek .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Новорічний корпоратив - не те місце, де можна розслабитись: що одягнути та як поводитися на такій вечірці - фото №1

Часто компанії організовують корпоративи перед Новим роком, щоб підбити підсумки, оцінити здобутки і нагородити кращих працівників. Варто пам'ятати що після невдалого корпоративу на працівників можуть чекати трагічні наслідки.

Як показує статистика, близько 16% звільнялися саме після неналежної поведінки на святкуванні. Варто пам'ятати, що це вечірка, але відриватися на повну не потрібно. Добре продумайте ваш одяг, прикраси, манеру поведінки і заготуйте привітання та кілька доречних тостів.

Одяг

  1. Якщо компанією не передбачений дрес-код або костюмований бал - зупиніть вибір на вечірній сукні чи стильному костюмі.

  2. Каблуки обирайте не вище 10 см, при умові, що почуваєтеся на них вільно і розкуто. Хода "качечки" не підкреслить вашу індивідуальність, а ризик спіткнутися і впасти існує.

  3. Не варто одягати прозорі речі і блузки з надто глибоким вирізом.

  4. Недоречно обрати плаття повністю у паєтках. Ви не новорічна ялинка, щоб переливатися.

  5. Мінімалізм і простота у виборі прикрас. Триста браслетиків залиште на вечірку до друзів.

  6. Подбайте про красивий манікюр і оберіть доречні парфуми, щоб не довелося "провітрюватися" на вулиці.

Спиртні напої

Пити алкоголь потрібно з розумом. Повна відмова не вітається, але ви ж не хочете запам'ятатися танцями на столі чи спокійним відпочинком обличчям у тарілці? Кілька келихів шампанського за вечір цілком достатньо, щоб зберегти тверезий розум і пам'ять. Але вирішувати лише вам.

Щоб не виглядати занудою - спілкуйтеся з колегами, беріть участь у конкурсах, жартуйте, підготуйте кілька смішних анекдотів наперед.

З начальством цілком можливо поговорити на нейтральні теми, потанцювати, але не завантажуйте його робочими проблемами і розповідями про улюбленого котика.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо на корпоративі заведено обмінюватися подарунками , то про їх вибір потурбуйтеся заздалегідь. Не варто намагатися вразити усіх своєю щедрістю, якщо ви не шеф, звичайно. Але спробуйте обрати щось миле і симпатичне, адже ви б не хотіли отримати у подарунок магнітик з символом року.