У Києві виникли проблеми з інтернетом: розповідаємо, де знайти безкоштовний Wi-Fi

Важливо знати
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Після масштабної шахедно-ракетної атаки по Києву 2 січня у столиці протягом дня фіксують серйозні проблеми з інтернетом. HOCHU.ua розповість, де можна знайти безкоштовний Wi-Fi, щоб якомога швидше відновити нормальний зв'язок зі світом, а головне - вийти на зв'язок зі своїми рідними!

За інформацією сервісу Netblocks , який у режимі реального часу моніторить підключення до Мережі, сьогодні доступність інтернету для киян впала до 80% від звичайного рівня. І це серйозна проблема.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У повідомленні вказано, що цей збій є найсерйознішим із тим, що вплинули на столицю України за останні місяці:

Підтверджено: Показники свідчать про значні перебої з інтернет-зв'язком у Києві, #Україна, на тлі нових російських ракетних обстрілів, спрямованих на цивільну та критично важливу інфраструктуру столиці; цей інцидент є найсерйознішим збоєм, пов'язаним з конфліктом, який вплинув на Київ за останні місяці.

Відомо, що після обстрілів, які почалися ще уночі, частина Києва лишилася без електроенергії та водопостачання. За даними КМВА , наразі фахівці ДТЕК роблять усе можливе, аби якнайшвидше виправити ситуацію та підключити усіх абонентів до живлення.

Де у Києві знайти безкоштовний Wi-Fi

Підключитися до інтернету мешканці та гості столиці можуть у таких місцях:

  • у "Пунктах незламності", що розташовані у різних районах Києва

  • у громадських місцях, таких як: кафе, ресторани, АЗС, ТРЦ

  • у бібліотеках

  • в метро

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми повідомляли, що незабаром в Україну прийдуть сильні морози та хуртовини . Синоптики рекомендують українцям підготуватися до сильного зниження температури та різкого погіршення погодних умов.