Продати чи носити? Що робити з золотими прикрасами, отриманими у спадок від померлих родичів

Езотерика та астрологія
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото старовинні прикраси
Фото: skupka-zolota

Напевно, у вашій сім'ї є прикраси, які передаються у спадок, отож варто знати, чи можна їх носити

У багатьох сім’ях з покоління у покоління можуть передаватися прикраси та вироби з золота. Іноді їх потрібно трішки реставрувати, або просто гарно почистити і можна одягати. Але чи можна носити річ давно спочилих предків та чи не притягне це неприємності для людини розповідаємо далі.

Старовинні золоті прикраси можуть бути надзвичайно гарними та дорогими. Але тут присутній ще один важливий аспект - чи не перейдуть неприємності та погана карма попереднього власника до вас. Кілька десятків років тому люди перетоплювали золоті коронки та робили з них прикраси. Чи варто носити коштовності родича, який покинув цей світ та що з ними робити, розповідає takprosto.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На рахунок прикрас родичів, яких немає духовники не забороняють носити такі речі. Але робити це бажано, якщо при життю у вас склалися теплі та дружні стосунки.

Можна вважати такі коштовності талісманом, але не варто перетворювати їх на культовий скарб, амулет та наділяти його особливим змістом та силою, адже це розбігається з релігійними канонами.

Що можна зробити з золотими речами, якщо носити не будете

  • Зберегти на майбутнє. У скрутний час це добра подушка безпеки;

  • здати на брухт;

  • перетопити на іншу прикрасу;

  • обміняти на бажану річ.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як правильно обирати базові прикраси . Знаючи такі хитрощі ви не витрачатимете гроші на непотрібні речі.