Відслужив своє... 3 сигнали, які говорять про те, що настав час міняти акумулятор в телефоні

Гаджети та авто
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Нещодавно ми писали про те, чому може не працювати камера на телефоні, а в цьому матеріалі розглянемо ознаки, які вказують на те, що настав час міняти акумулятор смартфона. Детальніше читайте на HOCHU.ua!

Багато хто забуває про те, що батарея мобільних пристроїв зношується з часом. Тому рано чи пізно може з'явитися необхідність замінити акумулятор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо цього зробити своєчасно, гаджет може припинити функціонування. А це може статися раптово. Існують три ознаки, що вказують на неминучість заміни акумулятора. Врахуйте їх, щоб вчасно замінити батарею та уникнути серйозних проблем зі смартфоном.

1. Здулася батарея. Ця ознака не тільки очевидна, а й небезпечна. Використовувати акумулятор, що здувся, не можна. Його слід негайно замінити.

2. Швидке "падіння" рівня заряду. Якщо рівень заряду мобільного пристрою швидко зменшується, навіть при рідкому використанні, це може вказувати на проблеми з акумулятором. Можливо, батарея поступово виходить із ладу і не може довго утримувати заряд.

3. Результати тестів. iPhone має вбудований інструмент для перевірки стану акумулятора. Власникам пристроїв на Android рекомендується використовувати спеціальні програми, завантажуючи їх лише з безпечних джерел. Ці дані допоможуть вам дізнатися, як довго залишилося працювати акумулятору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, чому сильно нагрівається телефон . Ми розповіли про три причини, які провокують цю проблему.