Працюватиме без перебоїв: як покращити сигнал Wi-Fi роутера всього за 1 хвилину

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото  чорний роутер
Фото: britannica

Прості дії допоможуть зробити швидкість інтернету вищою

Для людей, які часто і багато користуються домашнім інтернетом, поганий сигнал і повільна передача сигналу може стати суцільною проблемою. Особливо, якщо з дому ще й доводиться працювати. Деяка побутова техніка може знижувати швидкість Wi-Fi роутера.

Комунікувати через інтернет стало невіддільною частиною сучасного життя. Тому поганий сигнал може спричиняти досить сильні незручності. Як швидко покращити роботу Wi-Fi роутера, розповідає gsminfo.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як покращити швидкість інтернету

Додаткова антена

Радіочастоти антени роутера часто бувають не надто потужними, адже зазвичай до нього підключають кілька пристроїв. Потрібно обкрутити антену фольгою, щоб створити додатковий електромагнітний резонанс та покращити силу радіохвиль. 

Не перенавантажувати пристрій

Якщо до роутера під'єднано багато пристроїв, він швидко нагріватиметься, а це впливає на передачу сигналу між пристроями. Щоб збільшити швидкість спробуйте відключити від роутера прилади, якими у цей момент не користуєтеся.

Скорочення відстані

Намагайтеся розташовувати роутер якомога ближче до місця використання інтернету, щоб зменшити  довжину радіохвилі та підвищити швидкість інтернету. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, у яких місцях не можна ставити Wi-Fi роутер . Це значно скоротить швидкість інтернету та може призвести до поганого сигналу.