Запам'ятайте чи запишіть! 6 комбінацій клавіш на клавіатурі, які дозволять працювати значно швидше

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото клавіатура комп'ютера
Фото: maximum.

Комбінації клавіш, які необхідні для покращення роботи за комп'ютером

Багато людей вміють швидко друкувати на комп’ютері та можуть зробити це навіть з закритими очима. А для інших це досить складне завдання. Оптимізувати свою роботу, покращити навички та пришвидшити процес допоможе знання деяких важливих комбінацій клавіш.

Якщо ви довгий час проводите за комп’ютером і ваша робота вимагає постійного друку, потурбуйтеся, щоб клавіатура була зручною та надійною. А покращити роботу цілком можливо, запам’ятавши кілька слушних комбінацій клавіш, які неодмінно вам знадобляться, розповідає makeuseof.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Win + D : це допоможе вам приховати або показати робочий стіл одночасно, незалежно від того, скільки вкладок і вікон відкрито на вашому робочому столі.

Пробіл : дозволяє прокручувати сторінку вниз.

Shift + пробіл : дозволяє прокручувати сторінку вгору.

Win + стрілка вліво/вправо: якщо у вас відкрито кілька вікон, цей ярлик дозволяє вибрати та працювати з двома з них поруч.

Alt + Tab: Ця комбінація клавіш дозволяє швидко перемикатися між кількома вікнами.

Win + L : якщо ви працюєте над чимось конфіденційним і хтось заходить, просто скористайтеся цим ярликом. Він блокує ваш комп'ютер за секунду, тому ви зможете приховати важливу інформацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як швидко очистити клавіатуру ноутбука , за якою регулярно працюєте. У пригоді стане звичайний фен і кілька хвилин вільного часу.