Названо найкрасивіший автомобіль року за версією престижної німецької премії

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото машина  Ferrari
Фото: rive.com.au

Найкрасивішу машину року вже обрано

На відміну від моделей, які стали суцільним розчаруванням, Феррарі це справжнє мистецьке поєднання дивовижної краси і неприхованої агресії. Великий Енцо Феррарі створив багатомільярдну корпорацію, яка відома не просто швидкими і надійними машинами, а еталонами високого автомобільного дизайну. В історії компанії присутній найширший діапазон рідкісних автомобілів. 

Ферарі - це прекрасний, гармонійний стиль, канонічний вишуканий дизайн, комфорт, зручність і витончена краса. Було виготовлено 165 автомобілів цієї моделі. Найкрасивішим авто за версією престижної німецької премії Red Dot Award визнано Ferrari Roma Spider, розповідає news.finance.ua.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Родстер із м’яким складаним верхом був представлений минулого року навесні. П’ятишаровий дах виконаний з елегантністю забезпечує звукоізоляцію, рівну характеристикам висувного жорсткого даху, і забирається він всього за 13,5 секунди на швидкості до 60 км/год.

Довгий капот, витончені лінії, гармонійні пропорції виконані у новітніх технологіях, продуктивності та пристрасній досконалості. Кузов і навіть більша частина передньої стійки лобового скла ідентичні купе, але верхній край лобового скла розташований трохи вище, щоб забезпечити з’єднання з дахом. Через це Spider лише на 5 мм вищий за купе.

На фото Ferrari Roma Spider
Фото: finance.

Потужність турбованого V8, розташованого за пасажирською кабіною - 620 к.с. У Ferrari Roma Spider найкращий у класі показник за співвідношенням потужності та маси. Проте нагороду авто отримало саме за красу. До речі, за останні 10 років Ferrari виграла 29 нагород Red Dot Awards — жоден інший виробник не досяг подібних результатів з моменту заснування нагороди в 1955 році. Лауреатами у тому числі стали моделі FXX-K, 488 GTB, J50, Portofino, Monza SP1, SF90 Stradale, Daytona SP3, Purosangue та Ferrari Vision Gran Turismo.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про новинки авто , які побачать світ у 2024 році. Різноманітні моделі для найвибагливіших клієнтів вже незабаром будуть доступні до продажу.