Як якісно помити шини за копійки: дешевий препарат з аптеки гарантує відмінний результат

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото миття машини
Фото: autotheme

Мити своє авто можна з задоволенням, якщо приготувати якісний шампунь

Якщо ви не мили взимку авто, то весною прийшов час зробити цю необхідну процедуру. Важливо подбати не лише про зовнішній вигляд, а й очистити салон, позбутися неприємних запахів та ретельно прибрати сміття у багажнику.

Зараз у магазині можна придбати багато спеціалізованої якісної хімії для миття машини. Проте є простий і дешевий спосіб приготувати ефективний шампунь для шин самостійно, в домашніх умовах, розповідає pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Придбайте в аптеці звичайний гліцерин. Цей недорогий препарат знадобиться для приготування шампуню. Вдома підготуйте невелику миску і змішайте гліцерин з водою кімнатної температури. Змішувати інгредієнти потрібно у розрахунку 1:5. Добре перемішайте розчин та за допомогою губки нанесіть рідину на кожну шину.

Шампунь повертає автомобільним шинам ідеальний зовнішній вигляд та насичений глибокий чорний колір. Також гума після цього засобу буде мати гарний блиск.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як позбутися дрібних подряпин на покритті автомобіля. Мало хто знає, що тут чудово допоможе звичайна зубна паста.