Персональний тренер відпочиває: китайські інженери зібрали розумне фітнес-дзеркало IMBODY

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото розумне дзеркало
Фото: imbodyfitness.com/pages/faq

Новинка у світі гаджетів, яка складе конкуренцію персональним тренерам

Кожного року на ринку з’являються новинки гаджетів, які мають на меті полегшити побут та зробити життя кращим. Китайські інженери створили надзвичайно розумне дзеркало, яке може допомагати людям, які займаються фізичною активністю правильно виконувати вправи.

IM-BODY — це бренд компанії, що займається силовим фітнесом у розумному домі. Основна команда компанії складається з відомих компаній, таких як Meituan-Dianping, Zhihu, OYO та Qiaoshan Health. Тренування перед цим девайсом допоможуть відстежувати прогрес показуватиме, чи правильно виконуються вправи та що необхідно виправити, розповідає imbodyfitness.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
На фото розумне дзеркало
Фото: imbodyfitness.com/pages/faq

Модель має назву IMBODY Y1 Молодість. Це бездротовий девайс з мультисенсорним екраном, який важить 80 кг і має стереосистему з об'ємним стереозвуком високої точності. Укомплектований WIFI: 2,4G/5G дводіапазонний двоканальний. Bluetooth: бездротова технологія 5G. Має датчики температурного сенсора, датчик захисту від вимкнення, датчик напруги та датчик струму.

Матеріал корпусу дзеркала для фітнесу – сплав, а поверхня дзеркала вибухозахищена, не має відбитків пальців і має високу відбивну здатність. Коли не працює, його можна використовувати як дзеркало.

Існує два способи встановлення вдома.  Спосіб 1: Установка замка на стіні. Оскільки машина важка, вона має стояти на землі, щоб запобігти випадковому зіткненню під час нахилу. Щоб забезпечити стійкість машини, потрібно просвердлити 4 отвори в стіні для установки та фіксації. Спосіб 2: не потрібно свердлити отвори для встановлення, використовуйте педалі, щоб закріпити, не фіксуючи стіну, і використовуйте 12 плоских гвинтів із круглою головкою, щоб забезпечити стабільність.

Дзеркало може підтримувати сотні рухів, включаючи вправи для ніг, такі як присідання, випади та станова тяга. Бібліотека тренувань, що постійно зростає, включає заняття високої інтенсивності, призначені для підвищення частоти серцевих скорочень і потовиділення для чудового кардіотренування.

Маленький нюанс стосується лише вартості. Придбати таке фітнес-дзеркало можливо за ціною 2,399.00 доларів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про нову електричну швабру Дайсон. Вона може впоратися з різноманітними забрудненнями у будинку.