Безліч новинок для вашого телефона: Apple презентували нову операційну систему iOS 18

Гаджети та авто
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Новинка для телефона
Нова операційна система. Фото: The Verge

Нові можливості та функції нової операційної системи iOS 18

Під час доповіді компанії на WWDC віцепрезидент із програмного забезпечення Крейг Федерігі продемонстрував низку нових удосконалень у програмах Apple. Операційна система має надзвичайно багато покращень та нововведень.

В оновленій iOS 18 основна увага приділяється штучному інтелекту та генеративним функціям ШІ. Apple обіцяє, що нові функції ШІ вдосконалять роботу і значно економитиме час, розповідає theverge.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Які зміни очікують на користувачів

Головний екран. Тепер значки можна налаштовувати та розміщувати гнучкіше.

Колір. Для кращого вигляду у темному режимі піктограми додатків набувають темнішого відтінку.

Центр керування. Стає більше просунутим - можливість гортати між кількома сторінками елементів керування та перемикачів для найважливіших функцій.

Конфіденційність. Тепер ви маєте можливість контролювати, до яких контактів сторонні програми мають доступ та вимагати автентифікацію для будь-якої програми, яку ви виберете чи приховувати їх, доки ваш телефон не розпізнає вас.

iMessage. Можливість використовувати будь-які емодзі, нове форматування для жирного шрифту, підкреслення, закреслення та курсиву.

Ігровий режим. Новий ігровий режим iOS 18 зводить до мінімуму фонову активність для найкращої продуктивності та найменшої затримки з підключеними геймпадами чи AirPods.

Галерея. Легкий пошук фото та відео, сортування облич і можливість закріплювати колекції вгорі для швидшого доступу.

Сповіщення. iOS зможе розумніше визначати пріоритети сповіщень, показуючи вам, що є найважливішим, перш ніж ви перейдете до повного списку речей, які ви пропустили.

Перекази. Функція миттєвого переказу грошей з iPhone на iPhone - достатньо просто піднести два смартфони один до одного.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми показували весь процес еволюції iPhone від початку створення першої моделі до наших днів. Які зміни відбувалися з функціями та дизайном, розповідаємо у матеріалі.