Найкрасивіші букети на 8 Березня: ТОП ідей красивих квітів до свята (ФОТО)

Позитив
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Букети квітів, фото
Фото: instagram.com/kamelia_podil/?img_index=1

До вашої уваги — найкрутіші букети, які можна подарувати жінці на 8 Березня

З нагоди 8 Березня чоловіки вітають своїм мам, бабусь, дружин, коханих, дівчат, сестер, дочок і колег. Для найрідніших — подарунки та квіти. Раніше ми писали вірші про весну і кохання, а тепер покажемо найгарніші букети.

Свята — це улюблений час не лише для жінок, а й для флористів. І це стосується не лише доходу. Саме з нагоди визначних дат флористи втілюють усі свої фантазії в букетах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

У тренді — великі оберемки квітів, які розміщені в декоративних коробках квадратної та круглої форм. Більшість жінок полюбляють однотонні букети. Це можуть бути бордові або блідо-рожеві троянди, лілеї чи інші квіти.

Не менш стильно виглядають квіти пастельних кольорових відтінків. У тренді — букети з квітами, які мають різну форму, величину та висоту. Такі варіанти дуже пишні, великі за розміром та романтичні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звертайте увагу і на упаковку. В моді — однотонний, світлий декоративний папір, який не привертає увагу, а лише підкреслює вишуканість букета.

Раніше ми писали, як обрати квіти на 8 Березня колезі або підлеглій. Для вас — ідеї та підказки, який колір букета і величина мають бути, аби ніхто не подумав зайвого.