Війна війною, а гулянки в Буковелі - за графіком! Що коїться на курорті прямо зараз і які ціни там цього року

Відпочинок і подорожі
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Буковель - це найсучасніший лижний курорт в Україні, де до послуг відпочивальників є  широкий спектр послуг європейського рівня і різноманітний відпочинок на будь-який смак. Кожного року на зимовий відпочинок, до Карпат їдуть безліч любителів активного дозвілля .

Помилуватися чудовими краєвидами, запам'ятати особливі миті і насолодитися змістовним дозвіллям у грудні 2023 року коштуватиме зовсім недешево. На офіційному сайті Буковелю можна дізнатися вартість лижних занять, але розраховувати на бюджетний відпочинок не варто, адже оренда спорядження і спеціального одягу у вартість спуску не входить, розповідає  progroshi.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Війна війною, а гулянки в Буковелі - за графіком! Що коїться на курорті прямо зараз і які ціни там цього року - фото №1

В Буковелі взимку сприятливі умови для гірськолижного спорту - на схилах гір тривалий час лежить сніг і вони добре захищені від вітрів. Буковель має понад 40 різноманітних добре обладнаних трас різного рівня складності.

Тут наявна власна лижна школа, на курорті працюють близько 40 досвідчених інструкторів. На курорті Буковель лижний сезон 2023-2024 розпочинається 2 грудня і  може тривати з грудня по квітень.

Буковель підйомники, ціни 2023-2024 сезону на скіпаси стартують від 300 грн (оглядовий) та 70 грн на мультиліфт. Скіпас на 1 день - від 900 грн, на 2 дні обійдеться від 1780 грн.

Війна війною, а гулянки в Буковелі - за графіком! Що коїться на курорті прямо зараз і які ціни там цього року - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прокат спорядження

Буковель пропонує туристам прокат спорядження та одягу в різних категоріях. На курорті Буковель вартість прокату спорядження залежить від категорії комплекту. Чим більша вартість – тим вища якість.

Вартість прокату комплекту спорядження (лижі, черевики, палиці, шолом) - від 200,00 до 500,00 грн - за один день, в залежності від категорії. Прокат сноубордів в Буковелі - від 200 до 600 грн за один день. По дорозі на Буковель можна побачити й інші місця прокату спорядження за приємнішими цінами – від 150 грн в день (економ варіант).

Війна війною, а гулянки в Буковелі - за графіком! Що коїться на курорті прямо зараз і які ціни там цього року - фото №3

Ціни на тренування

Комфортний старт 

Тренування для новачків з послугами інструктора. До 19 грудня безперервне заняття терміном 3 години коштує 3 460 грн, а в другій половині місяця – 4 160 грн. За додаткового учасника потрібно доплатити 1 730 грн.

Групове заняття

Це навчання та спуски тривалістю 5 годин для дорослих і дітей віком від 8 років. Можна записатися, як мінімум три особи, одного рівня підготовки. Максимальна чисельність групи становить 8 осіб. Вартість дорівнює 1 850 грн (до 19 грудня) або 2 300 грн.

Техніка Level-up 

Існує варіант виправлення помилок і збільшення майстерності з акредитованим інструктором. Перше триває 3 години і коштує 3 460 грн або 4 160 грн, час другого тренування становить 6 годин (можна розділити на два рази) вартістю 6 340 грн або 7 600 грн.

Згадати все 

Допомагає відновити навички спуску після тривалої перерви. Тривалість – 2 години, ціна – 2 290 грн або 2 880 грн.

Аудит їзди

Схоже на урок, для лижників будь-якого рівня.Інструктор протягом 2 годин фіксує катання на відео, після чого звертає увагу на проблемні місця та дає поради щодо виправлення. Вартість заняття – 2 290 грн або 2 880 грн.

Карвінг

Опанування нових технік і підняття їх до професійного рівня. Коштує 4 840 грн або 5 800 грн за 3 години.

Послуги для туристів

  •  прокат спорядження;

  •  школа інструкторів;

  •  кафе, бари, ресторани;

  •  безкоштовні туалети біля підйомників;

  •  ігрова зона для дітей;

  •  аптеки, банкомати, продуктові магазини;

  •  стоянка.

Розваги та послуги на курорті Буковель: 

  • тренажерні зали і сауни, фітнес і бодибілдинг;

  •  школа лижників, Big-Airbag;

  •  каток;

  •  прокат снігоходів, спорядження, гірськолижного одягу;

  •  траса могул, траса слалом-гігант, хейлітури;

  •  прогулянки на собачих упряжках;

  •  сноубайк, сноупарк, сноутюбинг, зорб;

  •  послуги для корпоративних клієнтів;

  •  SPA-центр;

  •  ресторани, бари, дискотеки, нічні клуби курорту Буковель.

Ціни за проживання на курорті Буковель у 2024, на житло найвищі серед гірськолижних курортів України, проте відповідають рівню комфорту та інфраструктури. На новорічні та різдвяні свята ціни в Буковелі значно зростають.

Багато туристів орендують житло в навколишніх селах, а в Буковель приїжджають покататись. Вартість проживання біля курорту Буковель залежить від відстані до нього та пори року. Буковель, ціни у 2024 році взимку - від 1200,00 грн за двомісний номер в "низький сезон".

На території Буковелю є найдорожчий готель - Ribas Karpaty. Він пропонує зручності європейського рівня, бар з елітним алкоголем, ресторан з вишуканою кухнею, прибирання номерів і безплатний  Wi-Fi. За 3-денне проживання доведеться заплатити від 69 тис. до 300 тис. грн. Номери від 2 до 8 людей, з включеним у вартість сніданком.

Харчування 

Кафе і ресторани є майже у кожному готелі. За вечерю на двох доведеться заплатити 1200-2000 тис. грн в середньому. В готельних комплексах ціни на сніданок починаються з 400 грн на людину.

Війна війною, а гулянки в Буковелі - за графіком! Що коїться на курорті прямо зараз і які ціни там цього року - фото №4
Війна війною, а гулянки в Буковелі - за графіком! Що коїться на курорті прямо зараз і які ціни там цього року - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відвідати Буковель варто хоча б  для того, щоб насолодитися неперевершеними краєвидами Карпат. Вдихнути на повну чисте гірське повітря і відчути повне єднання з природою.