За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО)

Тести
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Прості психологічні тести здатні за лічені секунди розкрити про людину набагато більш подробиць, ніж вона сама готова розповісти про себе. Наприклад, обравши котика на картинці , всього за 5 секунд ви зможете дізнатися оптиміст ви чи песиміст.

А ще більше цікавого про вас і ваше оточення розповість поза, у якій ви любите сидіти (хоч самі й не надаєте цьому уваги). Як дізнатися про людину ВСЕ, просто поглянувши на неї, коли вона сидить на дивані, на лавці чи навіть в офісному кріслі, розповідає  nastroy.net.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ваша поза - ключ до вашої особистості

Хоч ми зазвичай і не надаємо цьому уваги, обрана нами поза, багато що говорить про наш настрій та характер загалом. Оберіть нижче один із 13 запропонованих варіантів - і дізнайтеся більше про себе та своїх близьких!

Поза № 1: Схрещені ноги

Якщо ви сидите на підлозі, схрестивши ноги, то ви відкрита і досить таки безтурботна особистість. Емоційно ви теж досить гнучкі: з вами комфортно за будь-яких умов і на вас точно можна покластися!

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №1
Фото: pomada.cc

Поза № 2: Рівна спина

Ідеально рівна спина при сидінні - це найперша ознака впевненої у собі людини. Така поза говорить про сильну та сміливу людину, яка має добру вдачу й ніколи не зробить підлості іншим. Скоріше всього, саме до цієї людини всі йдуть за дружньою порадою та підтримкою у важкі часи.

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №2
Фото: pomada.cc

Поза № 3: Спираючись на руки

Любите сидіти, розкинувши ноги і спершись за руки, зведені за спиною? Значить, маєте гострий аналітичний розум. Ця поза дозволяє не тільки спостерігати за ситуацією, а й контролювати її. А ще така поза для сидіння розкриває людину як досить обережну особистість, яка любить бути в курсі подій. Увага - ще одна ваша сильна сторона.

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №3
Фото: pomada.cc
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поза № 4: Схрещені щиколотки

Ви - досить витончена та елегантна людина, яка при цьому досить відкрита і прагматична. Це королівська поза, яка надає впевненості як тому, хто її обрав, так і тим, хто знаходиться поруч. Отже, іншим із вами досить комфортно!

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №4
Фото: pomada.cc

Поза № 5: Стискання підлокітників

Напружена поза, у якій людина буквально чіпляється за підлокітники, наче за рятувальний жилет, говорить про її надмірну чутливість. Якщо це саме ваш варіант, то можна сказати, що ви досить стримана та врівноважена людина, на яку можна покластися, якщо щось станеться. Однак емоційної стійкості вам усе-таки трохи бракує.

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №5
Фото: pomada.cc

Поза № 6: Схрещені руки

Це типова захисна реакція. Зазвичай люди, які обирають позу зі схрещеними руками, задумливі та розважливі. Вони люблять все аналізувати й приймати рішення без зайвого поспіху, завжди все обдумують по 100 разів і відносяться дуже серйозно навіть до найменших дрібниць.

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №6
Фото: pomada.cc

Поза № 7: Коліна набік

Це ваша улюблена поза? Вітаємо! Ви - досить турботлива людина, яка завжди бачить в інших лише хороше. Люди, які обирають саме цю позу для сидіння, дуже добрі та чуйні, відкриті до всього нового і, як кажуть підлітки, "ненапряжні".

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №7
Фото: pomada.cc

Поза № 8: Руки, засунуті між колінами

Така поза говорить про сором'язливість, скромність та любов до роздумувань над життям. А ще нерухомі руки - це ознака спокою та зібраності, яких людині точно не бракує. Ви - дуже чуйна людина, яка не дає безпідставно нападати на інших і здатна дати відсіч нападнику у разі потреби.

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №8
Фото: pomada.cc
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Поза № 9: На колінах

Така поза свідчить про наполегливість людини та її бажання допомагати усім навколо. Вважається, що сидіння на колінах - ознака природженого лідера, людини, якій не важко допомогти іншому й взяти відповідальність на себе.

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №9
Фото: pomada.cc

Поза № 10: Місце точно по центру

Якщо ви завжди намагаєтеся зайняти місце точно по центру (чи то на дивані, чи на лавці, чи навіть за столом), то можна з упевненістю сказати, що ви - на всі 100% впевнена у собі людина. А ще, окрім того, що ви - справжній сміливець, вас можна назвати дуже доброзичливою людиною, яка завжди шукає щось хороше у людях.

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №10
Фото: pomada.cc

Поза № 11: Нога на ногу

Обожнюєте сидіти, закинувши ногу на ногу? Вітаємо! Це значить, що ви - надзвичайно організована та пунктуальна людина, яка завжди виконує свої обіцянки, чого б це їй не коштувало, та ще й вміє тримати себе у руках в будь-якій ситуації! Крім того, ті, хто обирає цю позу, чудово знаються на людях й завжди уважні до деталей - вони ніколи нічого не пропускають.

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №11
Фото: pomada.cc

Поза № 12: Руки, покладені на коліна

Спокійна, врівноважена, тиха, добра людина. Ось так можна описати тих, кому подобається ця поза для сидіння. Скоріше всього, ви не любите шумних компаній, зате обожнюєте проводити час на самоті і з найближчими друзями. Вас можна назвати доброзичливою людиною, якій цілком можна довірити секрет. До вашої думки зазвичай прислухаються, адже знають, що просто так ви б не стали теревенити.

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №12
Фото: pomada.cc

Поза № 13: Руки зчеплені на колінах

Так сидять дуже імпульсивні та емоційні люди. Ви легко захоплюєтесь усім новим й не хочете сидіти на місці. Ваш "гарячий" характер подобається людям, але часом може трохи лякати, адже вам не завжди вдається повністю контролювати свої емоції.

За позою, в якій любить сидіти людина, про неї можна дізнатися ВСЕ! Перевірте себе (13 ФОТО) - фото №13
Фото: pomada.cc
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми також ділилися тестом, який допоможе визначити, наскільки ви добра людина. Перевірка займає лічені секунди, зате результат може вас неабияк здивувати!

Головне фото: freepik