"Уламки летіли біля обличчя": зі Златою Огнєвіч стався її "найбільший гастрольний жах" (ФОТО)

Зірки
741
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Співачка Злата Огнєвіч
Фото: instagram.com/zlata.ognevich

Артистка серйозно постраждала під час гастролей, при тому, що нещасний інцидент трапився вже в її готельному номері

Популярна співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно кардинально змінила образ , постраждала під час власного концертного туру. З артисткою стався жахливий інцидент, який міг обернутися для неї значно більшими наслідками. Усі деталі дізнавайтеся на ХОЧУ.ua !

Судячи з останніх подій, життя Злати останніми днями було не надто вдалим. Адже спочатку в Мережі розгорівся скандал за участю співачки та військового, а тепер з нею стався неприємний інцидент у готельному номері.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, поки Злата Огнєвіч була у ванній та робила вечірні процедури, на неї впали величезні скляні двері душової кабінки. На щастя, зі співачкою все добре та сильно вона не постраждала. І все ж на її тілі залишилися невеликі порізи. До слова, сама Злата зазначила, що обличчя не постраждало, а от на руці залишився достатньо великий і глибокий поріз.

На мене впали двері душової кабіни тоді, коли я приймала душ. Всі уламки летіли біля обличчя. Не бажаю нікому таке пережити, це дуже страшно, жахливо... у мене шок. Зі мною трапився мій найбільший "гастрольний" жах. Я завжди боялася, що ці довбані двері на мене впадуть, і сьогодні це сталося. Це дуже страшно! Я не встигла одягнутися, усі уламки летіли на тіло. Думаю, це чудо. Так, руки та ноги в малих порізах, але це швидко заживе. Найбільший поріз на руці. Все могло бути набагато гірше,
— зазначила Злата Огнєвіч.
Співачка Злата Огнєвіч
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
Співачка Злата Огнєвіч
Фото: instagram.com/zlata.ognevich
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, тільки нещодавно Злата Огнєвіч повернулася з відпочинку у Таїланді. Але через невелику дрібницю артистка зазначила, що її подорож не завдалася з самого початку .