Від скандалів до відновлення контракту — один крок: Антон Wellboy пояснив, чому повернувся до лейблу Papa Music

Зірки
1 212
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Антон Вельбой
Фото: instagram.com/a.wellboy

Адже всі ми пам’ятаємо, що більш несподіваним, ніж те, що Антон Вельбой покинув лейбл, була тільки новина про його повернення

Український шоубіз запам’ятав щонайменше дві історії гучного скандалу між продюсером та артистом. Але, якщо Віталію Козловському та Ігорю Кондратюку не вдалося примиритися більше ніж за 10 років, то Антон Вельбой все ж таки зміг врегулювати проблеми та залишити у минулому усі чвари з Papa Music. 

Ще навесні 2023 року Антон Wellboy несподівано заявив, що уходить від музичного лейбла. Цікаво, що представники Papa Music дізнались про це не особисто від артиста, а завдяки соцмережам. Тому, оскільки їх контракт не добіг кінця, продюсери поставили йому жорсткі умови, в тому числі заборонили йому виконувати хіти, випущені за час їх співпраці, а також забрали сценічне ім’я Вельбоя. 

Ну і не забуваємо, що за умовами контракту співпрацю можна достроково розірвати, але тільки сплативши штраф. В документах ця сума сягала декількох мільйонів доларів, але в результаті від артиста запросили всього 300 тисяч гривень.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І якою ж несподіванкою стало те, що Антон Wellboy та Papa Music у листопаді 2023 року “потиснули одне одному руки”. Як стало відомо, артист програв суд, а після — вони з командою прийняли рішення все ж таки відновити співпрацю.

Антон Вельбой
Фото: instagram.com/a.wellboy

В інтерв'ю програмі "ЖВЛ" Антон зізнався, що його рішення покинути лейбл було імпульсивним. Проте згодом він усвідомив свої помилки та після тривалих переговорів вони вирішили залишити всі непорозуміння в минулому, аби знову почати співпрацю.

Вирішили примиритися, тому що мені складно самому і їм без мене складно. І варіантів інших не було. Навіщо ці чвари й сварки. Ми сіли подумали й вирішили продовжувати працювати й робити так, як ми домовилися,
— розповів Антон Wellboy.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Антон Вельбой розповів про досвід співпраці з Михайлом Поплавським . Артист розповів про своє столичне студентське життя.